Listen over problemer, der blev løst i de seneste versioner af Photoshop CC – 20.0, 20.0.1 og 20.0.2

Januar 2019 (version 20.0.2) udgivelse

November 2018 (version 20.0.1)

Oktober 2018 (version 20.0) udgivelse

Tidligere versioner

November 2018 (version 19.1.7)

August 2018 (version 19.1.6)

• Sikkerhedsrettelse af et problem med beskadigelse af hukommelsen ved åbning af .tga- og .pct-filer. Du kan læse mere i denne artikel.

Juni 2018 (version 19.1.5)

Maj 2018 (version 19.1.4)

April 2018 (version 19.1.3)

Marts 2018 (version 19.1.2)

Februar 2018 (version 19.1.1)

• Problem ved brug af panelet Egenskaber: Standardværdien sættes til 1, og negative værdier kan ikke vælges.
  • (Kun Windows) Forhåndsvisning af linsebrydningseffekten gentages ved 175 % og 225 %.
  • Pixeldata for flugtpunktet vises ikke korrekt, når penselværktøjet holdes på det
  • Problem med at finde den sti, der angives for en CanoScan 9000F Mark II-scanner
  • (kun Windows) Det gamle skrifttypenavn blinker, når du gennemser skrifttyperne i feltet Skrifttypenavn i panelet Tegn

Januar 2018 (version 19.1)

November 2017 (version 19.0.1)

Bemærk:

VIGTIGT – der er et problem, som medfører, at dialogboksen Om og Hjælp > Systemoplysninger ikke viser den korrekte version. Læs mere her:

Oktober 2017 (version 19.0)