Fejl: "Grafikkort understøttes ikke officielt til 3D"

Find ud af, hvordan du løser problemer med Photoshop – fejl: "Grafikkort understøttes ikke officielt til 3D"

Vigtigt

Vigtigt:

Photoshops 3D-funktioner vil blive fjernet i fremtidige opdateringer. Brugere, der arbejder med 3D, opfordres til at udforske Adobes nye Substance 3D-samling, som repræsenterer den næste generation af 3D-værktøjer fra Adobe.

Yderligere oplysninger om annulleringen af Photoshops 3D-funktioner findes her: Photoshop 3D | Almindelige spørgsmål om udgåede 3D-funktioner.

Photoshop har registreret et grafikkort, der ikke understøtter 3D

Når Photoshop åbnes, vises følgende meddelelse om, at grafikkortet ikke understøttes. Det er ikke muligt at anvende 3D eller andre funktioner.

Grafikhardware, der ikke understøttes af Photoshop

Løsning: Opgrader grafikkortet eller operativsystemet

Opgrader grafikkortet eller operativsystemet. Den mindste mængde VRAM i grafikprocessoren, der understøttes af Photoshop, er 512 MB (2 GB eller mere VRAM anbefales).

Hvis grafikkortet allerede har 512 MB VRAM, og denne fejlmeddelelse stadig vises, skal grafikdriveren opdateres. Opdatering af driveren kan være med til at sikre, at Photoshop kan benytte al den tilgængelige VRAM.

3D og nogle funktioner i Photoshop kræver 64-bit platforme.

Yderligere oplysninger

Photoshop kan startes og benyttes med 256 MB VRAM. Men du kan ikke anvende 3D og andre funktioner, som bruger grafikprocessoren, hvis computeren har mindre end 512 VRAM (2 GB VRAM eller mere anbefales).

I Fejlfinding i forbindelse med grafikprocessoren (GPU) kan du finde detaljerede vejledninger til løsning af problemer med grafik.