Prøvekør Photoshop-funktioner, der stadig er i Technology Preview-fasen

Photoshop indeholder Technology Preview-funktioner, som du kan afprøve. Disse funktioner skal bruges med varsomhed, da de muligvis ikke er produktionsklare endnu.

Slå en Technology Preview-funktion til/fra

1. Vælg Indstillinger > Technology Previews.

2. Slå indstillingen for Technology Preview-funktionen til/fra. Vælg f.eks. Slå malingssymmetri til.

3. Klik på OK.

Bevar detaljer 2.0-opskalering

Standardtilstand: Til

Photoshop har Artificial Intelligence-assisteret opskalering til bevarelse af vigtige detaljer og teksturer, når du tilpasser størrelsen på billeder, uden at det medfører forvrængninger. Ud over hudtoner og hårteksturer bevarer denne funktion detaljer med hårde kanter såsom tekst og logoer. Prøv det på supper, salater, pizza og andre genstande, der har brug for ekstra bevarelse af teksturer.

AI_Upscale
Artificial Intelligence-assisteret opskalering (venstre) vs. ældre udgave af tilpasning (højre)

Malingssymmetri

Bemærk:

Med Photoshop CC 20.0 (oktober 2018-udgivelsen) er malingssymmetri nu en komplet funktion og ikke længere en Technology Preview-funktion. Se Mal symmetriske mønstre for at få flere oplysninger.

Standardtilstand: Til

Photoshop giver dig nu mulighed for at male symmetrisk, når du bruger værktøjerne Pensel, Mixerpensel, Blyant og Viskelæder. Når du bruger disse værktøjer, skal du klikke på sommerfugleikonet () på indstillingslinjen. Vælg mellem forskellige typer symmetri.

Malestrøg reflekteres live på tværs af symmetrilinjen, hvilket gør det nemmere at skitsere ansigter, biler, dyr og meget mere.

Du kan angive en hvilken som helst kurve som en symmetrikurve. Højreklik på kurven i panelet Kurver, og vælg Opret symmetrikurve. Du kan modificere en symmetrikurve ved at vælge den og derefter vælge  > Transformer symmetri.

Pattern06 tile
Lav nemt snørklede mønstre med malingssymmetri