Liste over kompatibilitetsproblemer med Adobe Creative Cloud-produkter, der kører på macOS 10.13 (High Sierra)

Bemærk:

Når du opgraderer til den nyeste version af macOS 10.13.4 eller starter et Creative Cloud-program for første gang på den nyeste version af macOS High Sierra, vises der muligvis en advarsel om, Adobe-softwaren skal optimeres for at give en bedre ydeevne. Dette skyldes nogle 32-bit komponenter, som vi vil tilrette i en kommende opdatering af Creative Cloud. Vær opmærksom på, at der ikke kræves nogen handling på nuværende tidspunkt, og dine programmer vil stadig køre som normalt.

Du kan få flere oplysninger i Kompatibilitet mellem 32-bit apps og macOS High Sierra 10.13.4.

Adobe har testet de nyeste versioner af Adobe Creative Cloud-programmerne for pålidelighed, ydeevne og brugeroplevelser, når disse er installeret på Intel-baserede systemer, der anvender macOS High Sierra (version 10.13). De nyeste versioner af alle Creative Cloud-produkter er kompatible.

Har Adobe kendskab til problemer, fejl eller dårlige brugeroplevelser ved brugen af Creative Cloud- eller Adobe Acrobat®-produkter med macOS High Sierra?

Vi kender til nogle problemer, som brugere oplever efter at have opgraderet til macOS High Sierra (10.13). Vi arbejder hårdt på at løse disse problemer i en fremtidig version.

Er der behov for opdateringer af andre Creative Cloud-programmer, for at de er kompatible med macOS High Sierra?

Nej, ikke på nuværende tidspunkt.

Hvordan rapporterer jeg opståede problemer?

Hvis der opstår problemer, kan du rapportere dem vha. vores fejlrapporteringsformular.

Jeg bruger mange ekstramoduler og enhedsdrivere med mine Creative Cloud-programmer. Fungerer de i macOS High Sierra?

Vi opfordrer vores kunder til at kontrollere hos producenterne, om deres plug-ins er kompatible, før de opgraderer til macOS High Sierra. Vi anbefaler også, at vores kunder udfører deres egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne.

Tilbyder Adobe teknisk support til deres produkter til macOS High Sierra?

Adobe tilbyder support til kunder, som anvender macOS High Sierra, i overensstemmelse med vores standardretningslinjer for kundesupport. Besøg vores supportcenter for at finde yderligere information om vores supportpolitik.

Er prøveversionerne af de enkelte produkter kompatible med macOS High Sierra?

Ja. Hvis en fuld version af et program er kompatibelt med macOS High Sierra, så er testversionen af programmet også kompatibel. Alle kendte problemer, der er beskrevet i dette dokument, gælder også for testversionerne.