Adobe Download Assistant (ADA), der tidligere blev brugt til at administrere download af Adobe-prøveprogrammer, understøttes ikke længere.  Se nedenstående anvisninger for at fjerne Adobe Download Assistant.

Du kan finde installationsfilerne til Adobe-programmer under Andre downloads. Se Find overførte apps og filer for at få yderligere oplysninger om, hvordan du downloader købte Adobe-programmer.

Windows

Windows 8 og nyere

Vælg Stifinder i nederste højre hjørne af skærmbilledet på skrivebordet i Windows.

Stifinder i Start-linjen
Stifinder på Windows-skrivebordet

Du kan afinstallere ved enten at fjerne mappen Adobe Download Assistant eller køre afinstallationsprogrammet fra Programmer og funktioner i Kontrolpanel.

Windows 7 og Vista

1. Åbn Alle programmer, og vælg Kontrolpanel.

Kontrolpanel i menuen Start
  2. Vælg kontrolpanelet Programmer og funktioner.

Kontrolpanelet Programmer og funktioner
    Klassisk visning

Programmer og funktioner, kategorivisning
    Kategorivisning

3. Vælg Adobe Download Assistant, og klik på Afinstaller. Alternativt kan du højreklikke på Adobe Download Assistant og vælge Afinstaller.

Afinstaller-knap
    Afinstaller

Programmer og funktioner, afinstallation via genvejsmenu
    Afinstallation via højreklik (genvejsmenu)

Fjern mappen Adobe Download Assistant

1. Klik på Computer i sidepanelet, og vælg Lokal disk.

Stifinder-vindue med Lokal disk valgt
    Stifinder-vindue med Lokal disk valgt

2. Åbn Programmer (x86).

Stifinder-vindue med Programmer (x86) valgt
    Stifinder-vindue med Programmer (x86) valgt

3. Vælg Adobe Download Assistant, højreklik og vælg Slet i genvejsmenuen.  Ved sletning af programmet køres afinstallationsprogrammet.

Adobe Download Assistant valgt med genvejsmenu vist
    Adobe Download Assistant valgt med genvejsmenu vist

Kør afinstallationsprogrammet

1. Vælg Skrivebord fra kategorien Favoritter i Stifinderpanelet. Dobbeltklik derefter på Kontrolpanel.

Stifinder med Kontrolpanel valgt
    Stifinder med Kontrolpanel valgt

2. Vælg Afinstaller et program for at åbne kontrolpanelet Programmer og funktioner.

Afinstallation af et program
    Klik på Programmer for at afinstallere et program.

3. Vælg Adobe Download Assistant, og klik på Afinstaller. Alternativt kan du højreklikke på Adobe Download Assistant og vælge Afinstaller.

Afinstaller
    Afinstaller

Afinstallation via højreklik (genvejsmenu)
    Afinstallation via højreklik (genvejsmenu)

Mac OS

1. I Finder skal du vælge Gå > Programmer.

Gå-menu i Finder
  2. Højreklik, Shift + klik eller tryk med to fingre og vælg Flyt til papirkurv i genvejsmenuen.  Alternativt kan du trække Adobe Download Assistant til papirkurven i Dock.

Flyt til Papirkurv fra genvejsmenuen