Oletko valmis muuntamaan Creative Cloud ‑kokeiluversion maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi? Ota selvää, miten voit muuntaa kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi myös kokeilujakson päättymisen jälkeen.

Huomautus:

Lisätietoja Creative Cloud ‑sovellusten kokeiluversioiden lataamisesta on artikkelissa Creative Cloud ‑kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

Adobe Creative Cloudin kokeilujäsenyys alkaa sovelluksen asennuspäivästä, ja jokaisella sovelluksella on oma kokeiluversionsa. Voit muuntaa kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi kokeilujakson aikana tai kokeilujakson päättymisen jälkeen.

Huomautus:

Creative Cloud ‑sovellusten kokeilujakson pituus on seitsemän päivää.

1. Siirry osoitteeseen www.adobe.com/fi ja napsauta ylimmässä navigointipalkissa Kirjaudu sisään. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

Jos olet jo kirjautunut sisään, napsauta ylimmässä navigointipalkissa olevaa nimeäsi.

Tilinhallintaruutu tulee näkyviin.

Huomautus:

Käytä sovellusten kokeiluversioiden asennukseen käytettyä Adobe ID:tä.

2. Valitse Valitse tilaus.

Valitse tilaus

Creative Cloudin tilaussivu tulee näkyviin.

3. Valitse jäsenyystilaus ja sitten Osta nyt.

4. Lue jäsenyyden tiedot ja valitse Hyväksy käyttöehdot.

5. Anna maksutiedot ja valitse Jatka. Saat ostoksestasi sähköpostivahvistuksen.

Vanhentuneen kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

1. Avaa Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai osoittamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

Jos et näe Creative Cloud ‑kuvaketta, käynnistä Creative Cloud ‑tietokonesovellus seuraavasti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Valitse Siirry > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Napsauta Apps-paneelissa, vanhentuneen sovelluksen vieressä Osta nyt. Valitse sen jälkeen sopimus ja osta Creative Cloud ‑jäsenyys toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Kokeiluversioon liittyvien ongelmien vianmääritys