Päivitä Creative Cloud ‑jäsenyytesi, vaihda jäsenyyden tyyppi tai muunna maksuton kokeiluversio maksulliseksi jäsenyydeksi.

Tilauksen päivittäminen

Creative Cloud helpottaa päivittämistä yhdestä jäsenyyssopimuksesta toiseen.

Jos päivität Creative Cloudin vuosisopimukseen, nykyisestä sopimuksestasi ei veloiteta peruutusmaksua. Päivityksen jälkeen saat hyvityksen edellisen jäsenyytesi käyttämättömästä osasta.

Voit esimerkiksi päivittää yhden sovelluksen jäsenyyden Creative Cloudin Kaikki sovellukset ‑jäsenyydeksi. Voit myös päivittää kuukausisopimuksesi vuosisopimukseksi ja maksaa siitä kuukausittain tai kerran vuodessa.

Voit päivittää sopimuksesi seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen www.adobe.com/fi ja kirjaudu sisään napsauttamalla ylimmässä navigointipalkissa olevaa Kirjaudu sisään ‑linkkiä. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

Jos olet jo kirjautunut sisään, napsauta ylimmässä navigointipalkissa olevaa nimeäsi.

Huomautus:

Onko sinulla ongelmia? Tyhjennä selaimen välimuisti tai kokeile toista selainta, kuten Internet Exploreria tai Safaria.

2. Valitse näyttöön tulevassa siirtymisruudussa Tilinhallinta.

Huomautus:

Sinua pyydetään ehkä antamaan salasanasi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

3. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdassa Tilauksen hallinta.

Valitse Tilauksen hallinta
  4. Valitse Tilauksen tiedot ‑kohdassa Vaihda tilausta. Voit myös tarkastella nykyisen tilauksesi tietoja.

Valitse Vaihda tilausta

Huomautus:

Etkö näe Vaihda tilausta -linkkiä? Digital Riverin, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaavan kumppanin, palvelemissa maissa Vaihda tilausta -vaihtoehto ei ole käytettävissä. Jos haluat vaihtaa tai päivittää sopimuksesi, ota meihin yhteyttä.

5. Valitse Vaihda tilausta ‑sivulla tilaus saatavana olevien tilausten luettelosta ja valitse sitten Vaihda tähän tilaukseen.

Valitse Vaihda tähän tilaukseen
  6. Tarkista vahvistussivulla ehdot ja valitse Vaihda tilausta. Jäsenyytesi aktivoidaan, ja Creative Cloud ‑tietokonesovellus näyttää nyt oikeutuksesi nykyisen tilan.

Huomautus:

Jos uutta jäsenyyssopimustasi ei aktivoida automaattisesti, kirjaudu Creative Cloudista ulos ja sitten uudelleen sisään. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia varten.

Jäsenyyden tyypin vaihtaminen

Haluatko vaihtaa Creative Cloud ‑jäsenyydestä toiseen? Perehdy ohjeisiin.

Joissakin tapauksissa vaihtaminen yhdestä jäsenyydestä toiseen edellyttää soittamista asiakastukeen. Sen mukaan, minkä jäsenyyden olet vaihtamassa, sinun on mahdollisesti peruutettava nykyinen jäsenyytesi. Lue Adoben tilausehdot ennen jäsenyytesi peruuttamista.

Jos haluat vaihtaa usean sovelluksen jäsenyyden, kuten Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyden, Creative Cloudin kaikki sovellukset sisältäväksi jäsenyydeksi, ota meihin yhteyttä.

Vaihtaminen henkilökohtaisesta jäsenyydestä työryhmäjäsenyyteen

Jos sinulla on henkilökohtainen Creative Cloud ‑jäsenyys, voit peruuttaa sen ilman seuraamuksia ja rekisteröityä yrityksesi jäsenenä uudelleen. Jos haluat peruuttaa henkilökohtaisen jäsenyytesi, ota yhteyttä.

Huomautus:

Jos uutta jäsenyyssopimustasi ei aktivoida automaattisesti, kirjaudu Creative Cloudista ulos ja sitten uudelleen sisään. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia varten.

Voit ladata Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen manuaalisesti Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen sivulta.

Voit myös poistaa jäsenyytesi aktivoinnin ja aktivoida jäsenyytesi uudelleen kirjautumalla Creative Cloud ‑sovelluksista ulos. Kun kirjaudut jostakin Creative Cloud ‑sovelluksesta ulos, kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien kyseiseen Adobe ID:hen liittyvien sovellusten aktivointi.

• Käynnistä sovellus, kuten Photoshop, ja valitse Ohje > Kirjaudu ulos.
  • Sulje sovellus ja käynnistä se sitten uudelleen.
  • Valitse Apu > Kirjaudu sisään ja kirjaudu Adobe ID:lläsi sisään.

Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

Jos haluat muuntaa kokeiluversion maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi, kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi osoitteeseen www.adobe.com/fi (kirjautumislinkki on ylimmässä navigointipalkissa). Valitse sitten Aloita käyttö ja valitse jäsenyyssopimus.

Lisätietoja ja ohjeita vanhentuneen kokeiluversion muuntamiseen on artikkelissa Kokeiluversion muunnos maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.