Ota selvää, miten voit päivittää ALV-tunnisteen Euroopan unionin maissa.

ALV-tunnisteen päivittäminen

Noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Tee jokin seuraavista näytössä näkyvien vaihtoehtojen mukaan:

• Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdasta Muokkaa maksutietoja.
    • Valitse Tilaukset-kohdasta Tilauksen hallinta. Valitse sitten Maksun hallinta.

Etkö näe maksutietojesi muokkausvaihtoehtoa? Tililläsi on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Jos haluat muokata ALV-tunnistettasi, ota meihin yhteyttä.

3. Päivitä ALV-tunnisteesi ponnahdusikkunan ALV-tunnus-kentässä.

update_vat_number

Huomautus:

Päivitetty ALV-tunniste näkyy laskuissa seuraavasta laskutusjaksosta alkaen. Jos haluat saada ALV-tunnisteen sisältävän laskun aikaisemmalta laskutusjaksolta, ota yhteyttä.

4. Tallenna muutokset valitsemalla Tallenna