Yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe ID- ja kirjautumisongelmiin.

Huomautus:

Tietoja Adobe ID -tilin luomisesta ja käytöstä on artikkelissa Adobe ID -tilin hallinta.

Oletko unohtanut salasanan

Jos olet unohtanut salasanasi tai jos näkyviin tulee virheilmoitus ”Adobe ID -tunnus ja -salasana eivät vastaa toisiaan”, voit vaihtaa salasanaa sähköpostitse tai puhelimitse: Voit nollata salasanasi seuraamalla näitä vaiheita:

1. Napsauta Kirjaudu sisään -ikkunassa Unohditko salasanasi?.

Forgot-Password
  2. Anna Unohditko salasanasi? -ikkunassa Adobe ID -tunnukseesi liitetty sähköpostiosoite ja napsauta Seuraava.

Anna Adobe ID -tunnukseesi liittyvä sähköpostiosoite.

Huomautus:

Eikö Sähköpostiosoite-kentän tyhjentäminen onnistu? Napsauta vain kenttää ja aloita kirjoittaminen.

Jos saat virheilmoituksen ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta. Jos et muista sähköpostiosoitettasi, ota meihin yhteyttä.

3. Valitse Palauta salasanasi -ikkunassa salasanan palautustapa: käyttäen sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ja valitse Seuraava.

Huomautus:

Jos Adobe ID -tiliisi ei ole liitetty puhelinnumeroa, Palauta salasanasi -ikkunaa ei näy. Sen sijaan sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet lisännyt vaiheessa 3, lähetetään viesti. Jos haluat lisätä puhelinnumeron käyttäjätilin palauttamista varten, katso kohtaa Adobe ID -käyttäjätilin hallinta.

Salasanan palauttaminen - vaihtoehdot

Jos haluat palauttaa salasanasi sähköpostiosoitteesi avulla, Adobe lähettää sähköpostiviestin, jossa on salasanan vaihto-ohjeet. Jos haluat palauttaa salasanasi puhelinnumerosi avulla, Adobe lähettää vahvistuskoodin rekisteröimääsi puhelinnumeroon.

Huomautus:

Jos Adobelta tullutta sähköpostiviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkista roskapostikansio tai katso kohta En saanut Adobelta odottamaani sähköpostiviestiä. Etkö voi käyttää sähköpostiosoitettasi? Katso kohtaa Sähköpostia ei voi käyttää.

4. Jos valitsit salasanan palauttamisen puhelinnumeron avulla, syötä 6-numeroinen vahvistuskoodi, joka on lähetetty puhelinnumeroosi, ja valitse Vahvista.

Puhelimeen vastaanotettu vahvistuskoodi

Jos valitsit salasanan palauttamisen sähköpostiosoitteesi avulla, napsauta linkkiä sähköpostiviestissä, jonka Adobe lähetti sinulle.

5. Anna Palauta salasanasi -ikkunassa uusi salasana kahdesti ja valitse Palauta salasana.

reset-password

Unohtunut Adobe ID

Adobe ID on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi Adobe-kokeilujäsenyyden tai ostaessasi sovelluksen tai palvelun.

1. Siirry osoitteeseen accounts.adobe.com ja yritä kirjautua pääasiallisella sähköpostiosoitteellasi.

2. Jos saat virheilmoituksen ”Adobe ID -tunnus ja salasana eivät vastaa toisiaan”, kokeile jotain muuta sähköpostiosoitetta.

3. Jos et ole varma onko sinulla väärä sähköpostiosoite tai väärä salasana, yritävaihtaa salasanasi. Jos saat virheilmoituksen ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta. Jos sähköpostiosoite hyväksytään, jatka ohjeiden seuraamista salasanan vaihtamiseksi ja sisäänkirjautumiseksi.

Huomautus:

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta, jotta kaikki Adobe-jäsenyytesi, -tilauksesi ja -tuotteesi pysyvät yhden tilin alla.

Sähköpostia ei voi käyttää

Huomautus:

Nämä vaiheet koskevat myös käyttäjiä, jotka yrittävät palauttaa sähköpostitunnuksensa uudella koneella.

Jos et pääse sähköpostitiliisi, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Jos tiedät Adobe ID -salasanan, joka on liitetty sähköpostiosoitteeseen johon et pääse kirjautumaan, kirjaudu Adobe-tilillesi ja vaihda sähköpostiosoitteesi.

2. Jos et tiedä Adobe ID -salasanaa, joka on liitetty sähköpostiosoitteeseen johon et pääse kirjautumaan, ota meihin yhteyttä.

Useita Adobe ID -tunnuksia

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta (sähköpostiosoitetta), kun ostat Adobelta uuden jäsenyyden, sopimuksen, tuotteen, tilauksen tai palvelun.

Jos sinulla on mielestäsi useita Adobe ID -tunnuksia (sähköpostiosoitteita) tai jos et ole varma, mikä niistä on liitetty jäsenyyteesi tai ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä.

Tilauksen käyttäminen toisessa tietokoneessa tai laitteessa

Jos haluat käyttää Creative Cloud -tilaustasi toisessa tietokoneessa tai laitteessa, katso Tilauksen käyttäminen toisessa tietokoneessa tai laitteessa.

Kokeiluversion muuntaminen Creative Cloud -jäsenyydeksi

Jos haluat muuntaa kokeiluversion maksulliseksi Creative Cloud -jäsenyydeksi, katso Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Creative Cloud palautuu kokeilutilaan

Jos olet ostanut Creative Cloudin maksullisen tilauksen, mutta saat silti kehotuksen aloittaa kokeilujakson tai ostaa jäsenyyden, katso kohtaaMiksi Creative Cloud pyytää minua aloittamaan kokeiluversion käytön tai ostamaan tuotteen, vaikka olen ostanut tilauksen?

Ongelma maan vaihtamisessa

Ohjeet Adobe ID -tiliin liittyvän maan vaihtaminen on kohdassa Adobe ID -tunnukseen liittyvän maan vaihtaminen.

Katso jäsenyyttäsi koskevat tiedot

Jos haluat saada tietoja kuinka katsella, päivittää tai muuttaa jäsenyyttäsi, katso kohtaa Näkymä, jäsenyyden päivittäminen tai muuttaminen.

Sarjanumeroa tai lunastuskoodia ei löydy

Jotkut tuotteet vaativat sinua antamaan sarjanumeron, ennen kuin voit käyttää tuotetta. Lisäohjeita sarjanumeron paikantamiseen löydät kohdasta Sarjanumeron paikantaminen.

Jos ostit Adobe-tuotteen Adobe-jälleenmyyjältä, saatoit saada lunastuskoodin. Lunasta tämä koodi ennen tuotteen käyttöä. Lisätietoja lunastuskoodin käyttämisestä on kohdassa Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Adobe ID -tunnuksena käytettävän sähköpostiosoitteen muuttaminen

Jos haluat vaihtaa Adobe-tunnuksesi, katso Vaihda Adobe-tunnuksen sähköpostiosoite.

En saanut odottamaani sähköpostiviestiä

Ohjeet tilanteeseen, jossa tilaukseen liittyvät sähköpostiviestit eivät ole tulleet perille, on kohdassa En saanut odottamaani sähköpostiviestiä Adobelta.

Creative Cloud -työpöytäsovellukseen ei voi kirjautua

Jos kirjautuminen Creative Cloud -työpöytäsovellukseen ei onnistu, katso Creative Cloudin aktivoinnin ja kirjautumisen vianmääritys.

Sometilin tunnuksilla (Facebook tai Google) kirjautumisessa ilmenneiden virheiden ratkaiseminen

Jos haluat ratkaista sometilin tunnuksilla (Facebook tai Google) kirjautumisessa ilmenneitä virheitä, katso Sometilin tunnuksilla kirjautumisessa ilmenneiden virheiden ratkaiseminen.

Eikö sisäänkirjautuminen vieläkään onnistu?

• Kokeile toista selainta.
  • Salli selaimen evästeet ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi uudelleen. Tarkista, että Caps Lock ja Num Lock eivät ole käytössä.