Yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe ID- ja kirjautumisongelmiin.

Oletko unohtanut salasanan

Jos olet unohtanut salasanasi tai jos näkyviin tulee virheilmoitus ”Adobe ID -tunnus ja -salasana eivät vastaa toisiaan”, voit vaihtaa salasanaa sähköpostitse tai puhelimitse: Nollaa salasanasi noudattamalla näitä ohjeita:

Huomautus:

Yleisiä tietoja Adobe ID -tilin käytöstä on artikkelissa Adobe ID -tilin hallinta.

1. Napsauta Kirjaudu sisään -ikkunassa Unohditko salasanasi?.

2. Anna Unohditko salasanasi? -ikkunassa Adobe ID -tunnukseesi liitetty sähköpostiosoite ja napsauta Seuraava.

Pyydä salasanan vaihtoa.

Huomautus:

Eikö Sähköpostiosoite-kentän tyhjentäminen onnistu? Napsauta vain kenttää ja aloita kirjoittaminen.

Jos saat virheilmoituksen ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta. Jos et muista sähköpostiosoitettasi, ota meihin yhteyttä.

3. Valitse Palauta salasanasi -ikkunassa salasanan palautustapa: käyttäen sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ja valitse Seuraava.

Huomautus:

Jos Adobe ID -tiliisi ei ole liitetty puhelinnumeroa, Palauta salasanasi -ikkunaa ei näy. Sen sijaan sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet lisännyt vaiheessa 3, lähetetään viesti. Jos haluat lisätä puhelinnumeron käyttäjätilin palauttamista varten, katso kohtaa Adobe ID -käyttäjätilin hallinta.

Salasanan palauttaminen - vaihtoehdot

Jos haluat palauttaa salasanasi sähköpostiosoitteesi avulla, Adobe lähettää sähköpostiviestin, jossa on salasanan vaihto-ohjeet. Jos haluat palauttaa salasanasi puhelinnumerosi avulla, Adobe lähettää vahvistuskoodin rekisteröimääsi puhelinnumeroon.

Huomautus:

Jos Adobelta tullutta sähköpostiviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkista roskapostikansio tai katso kohta En saanut Adobelta odottamaani sähköpostiviestiä. Etkö voi käyttää sähköpostiosoitettasi? Katso kohtaa Sähköpostia ei voi käyttää.

4. Jos valitsit salasanan palauttamisen puhelinnumeron avulla, syötä 6-numeroinen vahvistuskoodi, joka on lähetetty puhelinnumeroosi, ja valitse Vahvista.

Puhelimeen vastaanotettu vahvistuskoodi

Jos valitsit salasanan palauttamisen sähköpostiosoitteesi avulla, napsauta linkkiä sähköpostiviestissä, jonka Adobe lähetti sinulle.

5. Anna Palauta salasanasi -ikkunassa uusi salasana kahdesti ja valitse Palauta salasana.

Salasanan palauttaminen ja vahvistus

Unohtunut Adobe ID

Adobe ID on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi Adobe-kokeilujäsenyyden tai ostaessasi sovelluksen tai palvelun.

1. Siirry Adobe ID -tilin kirjautumiseenja kokeile kirjautua pääasiallisella sähköpostiosoitteellasi.

2. Jos saat virheilmoituksen ”Adobe ID -tunnus ja salasana eivät vastaa toisiaan”, kokeile jotain muuta sähköpostiosoitetta.

3. Jos et ole varma onko sinulla väärä sähköpostiosoite tai väärä salasana, yritävaihtaa salasanasi. Jos saat virheilmoituksen ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta. Jos sähköpostiosoite hyväksytään, jatka ohjeiden seuraamista salasanan vaihtamiseksi ja sisäänkirjautumiseksi.

Huomautus:

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta, jotta kaikki Adobe-jäsenyytesi, -tilauksesi ja -tuotteesi pysyvät yhden tilin alla.

Sähköpostia ei voi käyttää

Jos et pääse sähköpostitiliisi, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Jos tiedät Adobe ID -salasanan, joka on liitetty sähköpostiosoitteeseen johon et pääse kirjautumaan, kirjaudu Adobe-tilillesi ja vaihda sähköpostiosoitteesi.

2. Jos et tiedä Adobe ID -salasanaa, joka on liitetty sähköpostiosoitteeseen johon et pääse kirjautumaan, ota meihin yhteyttä.

Useita Adobe ID -tunnuksia

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta (sähköpostiosoitetta), kun ostat Adobelta uuden jäsenyyden, sopimuksen, tuotteen, tilauksen tai palvelun.

Jos sinulla on mielestäsi useita Adobe ID -tunnuksia (sähköpostiosoitteita) tai jos et ole varma, mikä niistä on liitetty jäsenyyteesi tai ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä.

Eikö sisäänkirjautuminen vieläkään onnistu?

• Kokeile toista selainta.
  • Salli selaimen evästeet ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi uudelleen. Tarkista, että Caps Lock ja Num Lock eivät ole käytössä.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Laillisuusilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö