Käsiteltävät aiheet
Yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe ID- ja kirjautumisongelmiin.
Tällä sivulla

Jos olet unohtanut salasanasi tai jos näkyviin tulee virheilmoitus ”Adobe ID -tunnus ja -salasana eivät vastaa toisiaan”, vaihda salasana noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napsauta Kirjaudu sisään -ikkunassa Unohditko salasanasi?.

Oletko unohtanut salasanan
    2. Anna Unohditko salasanasi? -ikkunassa Adobe ID -tunnukseesi liitetty sähköpostiosoite ja napsauta Lähetä.

Pyydä salasanan vaihtoa.

Eikö Sähköpostiosoite-kentän tyhjentäminen onnistu? Napsauta vain kenttää ja aloita kirjoittaminen.

Jos saat viestin ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta.

Adobe lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on salasanan vaihto-ohjeet. Jos Adobelta tullutta sähköpostiviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkista roskapostikansio tai katso kohta En saanut Adobelta odottamaani sähköpostiviestiä.

Etkö voi käyttää sähköpostiosoitettasi? Katso kohta Entä jos sähköpostiosoite ei ole enää käytettävissä?

Adobe ID on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi Adobe-kokeilujäsenyyden tai ostaessasi sovelluksen tai palvelun.

1. Siirry Adobe ID -tilin kirjautumiseen ja kokeile kirjautua pääasiallisella sähköpostiosoitteellasi tai jollakin muulla käyttämälläsi sähköpostiosoitteella.

2. Voit myös yrittää vaihtaa salasanasi. Jos saat viestin ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta.

Vihje:

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta. Jos sinulla on useita Adobe ID -tunnuksia, jotka haluat yhdistää, ota meihin yhteyttä.

Jos et pääse sähköpostitiliisi, kokeile seuraavaa:

1. Jos tiedät Adobe ID -salasanan, joka on yhdistetty käyttämättömissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, katso Sähköpostiosoitteen vaihtaminen.

2. Jos et tiedä Adobe ID -salasanaa, joka on yhdistetty käyttämättömissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, ota meihin yhteyttä.

Voit yhdistää useita Adobe ID -tunnuksia.

Käytä aina samaa Adobe-tunnusta (sähköpostiosoitetta), jota käytit liittyessäsi jäseneksi tai hankkiessasi Adobe-tuotteen.

Jos sinulla on mielestäsi useita Adobe ID -tunnuksia (sähköpostiosoitteita) tai jos et ole varma, mikä niistä on yhdistetty jäsenyyteesi tai ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä ja selvitämme asian.

• Kokeile toista selainta
    • Salli selaimen evästeet ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi uudelleen. Tarkista, että Caps Lock ja Num Lock eivät ole käytössä.

Alkuun