Käsiteltävät aiheet
Yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe ID- ja kirjautumisongelmiin.
Tällä sivulla

Jos olet unohtanut salasanasi tai jos näkyviin tulee virheilmoitus ”Adobe ID -tunnus ja -salasana eivät vastaa toisiaan”, voit vaihtaa salasanaa sähköpostitse tai puhelimitse: Nollaa salasanasi noudattamalla näitä ohjeita:

Huomautus:

Yleisiä tietoja Adobe ID -tilin käytöstä on artikkelissa Adobe ID -tilin hallinta.

1. Napsauta Kirjaudu sisään -ikkunassa Unohditko salasanasi?.

2. Anna Unohditko salasanasi? -ikkunassa Adobe ID -tunnukseesi liitetty sähköpostiosoite ja napsauta Lähetä.

Pyydä salasanan vaihtoa.

Eikö Sähköpostiosoite-kentän tyhjentäminen onnistu? Napsauta vain kenttää ja aloita kirjoittaminen.

Jos saat viestin ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta.

Huomautus:

Jos Adobelta tullutta sähköpostiviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkista roskapostikansio tai katso kohta En saanut Adobelta odottamaani sähköpostiviestiä.

Etkö voi käyttää sähköpostiosoitettasi? Katso kohtaa Sähköpostia ei voi käyttää.

3. Valitse Palauta salasanasi -ikkunassa salasanan palautustapa: käyttäen sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ja valitse Seuraava.

Salasanan palauttaminen - vaihtoehdot

Jos haluat vastaanottaa nollauslinkin sähköpostitse, Adobe lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on salasanan nollausohjeet. Jos Adobelta tullutta sähköpostiviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkista roskapostikansio tai katso kohta En saanut Adobelta odottamaani sähköpostiviestiä. Nollaa salasanasi noudattamalla sähköpostiviestin ohjeita.

Jos määrität salasanan palautuksen suoritettavaksi puhelinnumerosi avulla, vahvistuskoodi lähetetään rekisteröimääsi puhelinnumeroon.

Huomautus:

Voit nollata salasanasi puhelinnumeron avulla vain, jos olet lisännyt sen tiliisi tilin palauttamista varten. Katso lisätietoja kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

4. Anna Tarkista puhelimesi -ikkunaan kuusinumeroinen vahvistuskoodi ja valitse sitten Seuraava.

Puhelimeen vastaanotettu vahvistuskoodi
    5. Anna Palauta salasanasi -ikkunassa uusi salasana kahdesti ja valitse Palauta salasana.

Salasanan palauttaminen ja vahvistus

Adobe ID on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi Adobe-kokeilujäsenyyden tai ostaessasi sovelluksen tai palvelun.

1. Siirry Adobe ID -tilin kirjautumiseen ja kokeile kirjautua pääasiallisella sähköpostiosoitteellasi tai jollakin muulla käyttämälläsi sähköpostiosoitteella.

2. Voit myös yrittää vaihtaa salasanasi. Jos saat viestin ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile jotakin toista sähköpostiosoitetta.

Vihje:

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta. Jos sinulla on useita Adobe ID -tunnuksia, jotka haluat yhdistää, ota meihin yhteyttä.

Jos et pääse sähköpostitiliisi, kokeile seuraavaa:

1. Jos tiedät Adobe ID -salasanan, joka on yhdistetty käyttämättömissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, katso Sähköpostiosoitteen vaihtaminen.

2. Jos et tiedä Adobe ID -salasanaa, joka on yhdistetty käyttämättömissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, ota meihin yhteyttä.

Voit yhdistää useita Adobe ID -tunnuksia.

Käytä aina samaa Adobe-tunnusta (sähköpostiosoitetta), jota käytit liittyessäsi jäseneksi tai hankkiessasi Adobe-tuotteen.

Jos sinulla on mielestäsi useita Adobe ID -tunnuksia (sähköpostiosoitteita) tai jos et ole varma, mikä niistä on yhdistetty jäsenyyteesi tai ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä ja selvitämme asian.

• Kokeile toista selainta
    • Salli selaimen evästeet ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi uudelleen. Tarkista, että Caps Lock ja Num Lock eivät ole käytössä.

Alkuun