Kirjautuminen sometilin tunnuksilla

Katso ohjeet Adobe-tilin luomiseen sosiaalisen median tilillä (Facebook, Google tai Apple).

Sometilin tunnusten käyttäminen Adobe-tilin luomiseen

Voit luoda Adobe‑tilin Facebook-, Google- tai Apple-tilillä. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran sometilin tunnuksilla, sinulle luodaan Adobe-tili. Voit sitten kirjautua Adobe-tilille ja hallita sitä sometilin tunnuksilla.

Luo Adobe-tili seuraavilla ohjeilla:

1. Siirry osoitteeseen https://accounts.adobe.com/fi.

2. Valitse kirjautumisnäkymässä Facebook-, Apple- tai Google-painike.

Facebook-, Google- tai Apple-tilin valitseminen kirjautumiseen

3. Anna Google-, Facebook- tai Apple-tilisi kirjautumistiedot.

4. Anna pyydettäessä tietosi ja valitse sitten Jatka.

Uusi kirjautuminen sosiaalisen median tunnuksilla

Adobe-tilisi on luotu.

Huomautus: Jos kirjauduit puhelinnumerolla, sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite, joka liitetään Adobe-tiliisi.

Somekirjautumiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Tietoa somekirjautumisen virheistä on kohdassa Adobe-tilin Facebook-, Google- tai Apple-kirjautumisvirheiden korjaaminen.