Kirjautuminen sometilin tunnuksilla

Katso ohjeet Adobe-tilin luomiseen sosiaalisen median tilillä (Facebook, Google tai Apple). Katso myös, miten voit liittää sosiaalisen median tilisi olemassa olevaan Adobe-tiliisi.

Onko sinulla Google-tiliin yhdistetty työ- tai koulutili?

Sinut kirjataan Adoben palveluihin kyseistä tiliä käyttämällä.

Voit kirjautua sisään turvallisesti napauttamalla sen sijaan, että sinun tarvitsisi syöttää salasana Lataa Adobe Account Access -sovellus (iOS ja Android) ja noudata ohjeita.

Sometilin tunnusten käyttäminen Adobe-tilin luomiseen

Voit luoda Adobe‑tilin Facebook-, Google- tai Apple-tilillä. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran sometilin tunnuksilla, sinulle luodaan Adobe-tili. Voit sitten kirjautua Adobe-tilille ja hallita sitä sometilin tunnuksilla.

Luo Adobe-tili seuraavilla ohjeilla:

1. Siirry osoitteeseen https://accounts.adobe.com/fi.

2. Valitse kirjautumisnäytöstä Facebook, Google tai Apple.

Facebook-, Google- tai Apple-tilin valitseminen kirjautumiseen

3. Syötä Facebook-, Google- tai Apple-tilisi kirjautumistiedot ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Adobe-tilisi on luotu.

Huomautus:

Jos kirjauduit sometiliisi puhelinnumerolla, sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite, joka liitetään Adobe ID -tiliisi.

Sosiaalisen median tilin yhdistäminen olemassa olevaan Adobe-tiliin

Sometilin sähköpostiosoite on sama kuin Adobe ID -tilin sähköpostiosoite

1. Siirry osoitteeseen https://account.adobe.com/fi.

2. Valitse kirjautumisnäytöstä Facebook, Google tai Apple.

Facebook-, Google- tai Apple-tilin valitseminen kirjautumiseen

3. Syötä Facebook-, Google- tai Apple-tilisi kirjautumistiedot.

4. Yhdistä Facebook-, Google- tai Apple-tilisi olemassa olevaan Adobe-tiliin valitsemalla Yhdistä tilit.

Valitse Yhdistä tilit, jos haluat yhdistää Adobe-tilin sometiliin

5. Adobe ID -tunnukseesi liitettyyn sähköpostisoitteeseen lähetetään vahvistuskoodi. Anna vahvistuskoodi seuraavassa näytössä ja valitse sitten Vahvista.

Anna sähköpostitse saamasi vahvistuskoodi

6.  Valitse Valmis

Adobe-tilisi on nyt yhdistetty sosiaalisen median tiliisi.

Voit nyt kirjautua Adobe-tilille ja hallita sitä sometilin tunnuksilla. Voit myös edelleen kirjautua tilille Adobe ID -tunnuksella.

Sosiaalisen median tilin sähköpostiosoite on eri kuin Adobe-tilin sähköpostiosoite

1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/fi/security.

2. Valitse sosiaalisen median kirjautumisosiosta Yhdistä Facebookin, Googlen tai Applen vierestä.

Sosiaalisen median tilien yhdistäminen Adobe-tiliin

Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Sosiaalisen median tilisi on nyt yhdistetty Adobe-tiliisi.

Voit nyt kirjautua Adobe-tilille ja hallita sitä sometilin tunnuksilla. Voit myös edelleen kirjautua tilille Adobe ID -tunnuksella.

Huomautus:

Jos käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, varmista, että kirjaudut ulos Facebook-, Google- tai Apple-tilistä, kun kirjaudut ulos Adobe-sovelluksista tai Adoben verkkosivulta.

Facebook-, Google- tai Apple-tilin ja Adobe-tilin yhteyden katkaiseminen

Jos haluat katkaista Facebook-, Google- tai Apple-tilisi yhteyden Adobe-tiliin, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/fi/security.

2. Valitse sosiaalisen median kirjautumisosiosta Katkaise yhteys Facebookin, Googlen tai Applen vierestä.

Sometilien yhteyden katkaisu

3. Valitse näkyviin tulevassa kehotteessa Katkaise yhteys.

Vahvistus yhteyden katkaisusta

Huomautus:

Jos et ole koskaan määrittänyt salasanaa tiliisi, sinua pyydetään luomaan salasana, kun yrität poistaa viimeksi yhdistetyn sometilin.

Sosiaalisen median kirjautumisongelmien vianmääritys

Tietoa somekirjautumisen virheistä on kohdassa Adobe-tilin Facebook-, Google- tai Apple-kirjautumisvirheiden korjaaminen.