Opiskelija-alennuksen uudistaminen

Vahvista olevasi opiskelija, jotta voit jatkaa alennetun tilauksen käyttöä

Adobe tarjoaa opiskelija-alennuksen Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tuotteesta. Tämä alennus koskee vain opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa. Kun opiskelija valmistuu oppilaitoksesta, hän saa vuoden lisäjakson opiskelijahintaan.

Valmistuneet opiskelijat saavat sähköpostitse muistutuksen tulevasta hinnankorotuksesta päivää ennen sopimuksen uusimispäivää.

Muistutus sisältää tietoa seuraavista:

Jos opiskelua ei vahvisteta lisäjakson jälkeen, tilaus päivitetään tilauksen uusimispäivänä kalliimpaan ei-opiskelijahintaiseen tilaukseen.

Huomautus:

Jos vahvistat koulutustilasi ei-opetusalan hinnaksi päivittämisen jälkeen, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun palataksesi opiskelijahintaan.

Opiskelija-alennusoikeuden vahvistaminen

1. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla ja siirry osoitteeseen https://account.adobe.com/profile.

Huomautus:

Onko sinulla ongelmia Adobe-tunnuksen kanssa? Katso Adobe-tunnuksen, kirjautumisen ja käyttäjätilin ohje.

2. Valitse Tili ja turvallisuus.

3. Valitse Tili.

4. Valitse Koulutustiedot-kohdasta Muokkaa tietoja, jos haluat päivittää koulutustiedot (järjestelmä tarkistaa päivitetyt koulutustiedot, kun muutokset on lähetetty).

Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot

5. Jos olet saanut valmistumista koskevan ilmoitusviestin ennen tilisi voimassaolon päättymistä, napsauta Vahvista oikeutesi opiskelija-alennukseen täällä -linkkiä.

6. Päivitä opiskelutietosi Vahvistus-näyttöön (automaattinen vahvistus), ja napsauta Lähetä.

Vahvistus-näyttö
    Vahvistus-näyttö

7. Jos automaattinen vahvistus epäonnistuu, lataa opiskelun vahvistava asiakirja latausnäytössä manuaalisesti vetämällä sitä. Vahvista asiakirjan lähettäminen valitsemalla Lähetä.

SheerID:n (Adoben opiskelija-alennusoikeudet vahvistava kumppani) edustaja tarkistaa asiakirjan ja vahvistaa oikeutesi opiskelija-alennukseen. Tässä kuluu tavallisesti alle 20 minuuttia.

Asiakirjan lähettäminen
    Asiakirjan lähettäminen