Vahvista olevasi opiskelija, jotta voit jatkaa alennetun tilauksen käyttöä

Ennen kuin aloitat: minkä tilisivun näet?

icon

Olemme olleet kiireisiä!

Pyrimme kovasti parantamaan kokemuksiasi. Olemme siirtymässä käyttämään uudelleen suunniteltua tilisivua. Jotta voimme ohjata sinut oikeaan sisältöön, katso ensin, minkä tilisivun näet.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi (käytä sähköpostiosoitetta, jonka annoit tiliä luodessasi).

2. Napsauta alla olevaa sivua, joka vastaa tilisivuasi, ja löydät oikeat ohjeet.

Adobe tarjoaa opiskelija-alennuksen Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tuotteesta. Tämä alennus koskee vain opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa. Kun opiskelija valmistuu oppilaitoksesta, hän saa vuoden lisäjakson opiskelijahintaan.

Valmistuneet opiskelijat saavat sähköpostitse muistutuksen tulevasta hinnankorotuksesta päivää ennen sopimuksen uusimispäivää.

Muistutus sisältää tietoa seuraavista:

Jos opiskelua ei vahvisteta lisäjakson jälkeen, tilaus päivitetään tilauksen uusimispäivänä kalliimpaan ei-opiskelijahintaiseen tilaukseen.

Huomautus:

Jos vahvistat olevasi opiskelija sen jälkeen, kun hinta on korotettu ei-opiskelijahintaan, ota yhteyttä Adoben asiakastukeen, jotta voit palata takaisin opiskelijahintaan.

Opiskelija-alennusoikeuden vahvistaminen

1. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Huomautus:

Onko sinulla ongelmia Adobe-tunnuksen kanssa? Katso Adobe-tunnuksen, kirjautumisen ja käyttäjätilin ohje.

2. Valitse Tili > Opiskelutiedot nähdäksesi tiliin liittyvät opiskelutiedot.

3. Valitse Tili > Opiskelutiedot > Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot päivittääksesi opiskelutietosi (järjestelmä vahvistaa päivitetyt opiskelutiedot, kun muutokset on lähetetty).

Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot
    Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot
  4. Jos olet saanut valmistumista koskevan ilmoitusviestin ennen tilisi voimassaolon päättymistä, napsauta Vahvista oikeutesi opiskelija-alennukseen täällä -linkkiä.

Vahvista oikeus
    Vahvista olevasi opiskelija
  5. Päivitä opiskelutietosi Vahvistus-näyttöön (automaattinen vahvistus), ja napsauta Lähetä.

Vahvistus-näyttö
    Vahvistus-näyttö
  6. Jos automaattinen vahvistus epäonnistuu, lataa opiskelun vahvistava asiakirja latausnäytössä manuaalisesti vetämällä ja pudottamalla se.  Vahvista asiakirjan lähettäminen valitsemalla Lähetä.

SheerID:n (Adoben opiskelija-alennusoikeudet vahvistava kumppani) edustaja tarkistaa asiakirjan ja vahvistaa oikeutesi opiskelija-alennukseen. Tässä kuluu tavallisesti alle 20 minuuttia.

Asiakirjan lähettäminen
    Asiakirjan lähettäminen