Vahvista olevasi opiskelija, jotta voit jatkaa alennetun tilauksen käyttöä

Adobe tarjoaa 60 %:n opiskelija-alennuksen Creative Cloud – Kaikki sovellukset -tuotteesta. Tämä alennus koskee vain opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa. Kun opiskelija valmistuu oppilaitoksesta, hän saa vuoden lisäjakson opiskelijahintaan. Kun tämä vuosi päättyy, tilaus päivitetään normaaliin hintaan, joka on korkeampi. Opiskelija-alennus päättyy ja päivitys tehdään sopimuksen uusimispäivänä sen jälkeen, kun opiskelija-alennukseen oikeuttava lisäjakso on päättynyt.

Valmistuneet opiskelijat saavat sähköpostitse muistutuksen tulevasta hinnankorotuksesta päivää ennen sopimuksen uusimispäivää.

Muistutus sisältää tietoa seuraavista:

Huomautus:

Jos vahvistat olevasi opiskelija sen jälkeen, kun hinta on korotettu ei-opiskelijahintaan, ota yhteyttä Adoben asiakastukeen, jotta voit palata takaisin opiskelijahintaan.

Opiskelija-alennusoikeuden vahvistaminen

1. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Huomautus:

Onko sinulla ongelmia Adobe-tunnuksen kanssa? Katso Adobe-tunnuksen, kirjautumisen ja käyttäjätilin ohje.

2. Valitse Tili > Opiskelutiedot nähdäksesi tiliin liittyvät opiskelutiedot.

3. Valitse Tili > Opiskelutiedot > Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot päivittääksesi opiskelutietosi (järjestelmä vahvistaa päivitetyt opiskelutiedot, kun muutokset on lähetetty).

Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot
    Muokkaa tai vahvista opiskelutiedot
  4. Jos olet saanut valmistumista koskevan ilmoitusviestin ennen tilisi voimassaolon päättymistä, avaa vahvistusnäyttö napsauttamalla viestin Vahvista oikeutesi opiskelija-alennukseen täällä -linkkiä.

Vahvista oikeus
    Vahvista oikeus
  5. Päivitä opiskelutietosi Vahvistus-näyttöön (automaattinen vahvistus), ja siirry Lataus-näyttöön valitsemalla Lähetä.

Vahvistus-näyttö
    Vahvistus-näyttö
  6. Jos automaattinen vahvistus epäonnistuu, lataa opiskelun vahvistava asiakirja manuaalisesti vetämällä ja pudottamalla se. Opiskelutodistuksessa pitää näkyä seuraavat: koko nimi, myöntämispäivämäärä, oppilaitoksen koko nimi ja kuluva lukukausi. Vahvista asiakirjan lähettäminen valitsemalla Lähetä.

SheerID:n (Adoben opiskelija-alennusoikeudet vahvistava kumppani) edustaja tarkistaa asiakirjan ja vahvistaa oikeutesi opiskelija-alennukseen. Tässä kuluu tavallisesti alle 20 minuuttia.

Asiakirjan lähettäminen
    Asiakirjan lähettäminen