Creative Cloud -tallennustilauksesi päivittäminen

Creative Cloud -tallennustilauksen päivittäminen

Tallennustilauksen päivittäminen

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva   -kuvake.)

Huomautus: Jos Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ei ole asennettu, se on asennettava ensin.

2. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan:

Valitse Pilvitoiminta-kuvake  oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Päivitä.

Päivitä tallennustila

Valitse Tiedostot. Valitse sitten Päivitä tallennustila.

Päivitys

3. Näet saatavilla olevan tallennuspäivityksen.

Tarkista tallennuspäivityksen tiedot ja anna sähköpostiosoitteesi. Valitse sen jälkeen Jatka maksuun.

Jatka maksuun

4. Vahvista maksutiedot ja valitse sitten Tilaa turvallisesti.

Valitse Tilaa turvallisesti

5. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Saat Adobelta vahvistussähköpostin onnistuneesta tilauksesta.

Haluatko muuttaa sovellustilausta ja päivittää tallennustilaa?

Tallennustilauksen päivittäminen, jos se ostettiin lunastuskoodilla

Jos ostit tilauksen myymälästä tai Adobe-jälleenmyyjältä, sait sen mukana lunastuskoodin.

Lunastuskoodilla ostettuihin sopimuksiin ei tällä hetkellä saa lisää tallennustilaa. Tämä mahdollisuus voi kuitenkin pian tulla tarjolle. Lisätäksesi tallennustilaa voit ostaa tilauksen, jossa on suurempi tallennustila