Creative Cloud -tallennustilauksen päivittäminen

Huomautus:

Jos olet Premiere Rush CC -käyttäjä ja haluat enemmän tallennustilaa, tutustu tähän artikkeliin.

Tallennustilauksen päivittäminen

1. Kirjaudu Adobe ID -tilillesi Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksilla.
  2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset.

Yläreuna-siirtymispalkki-tilaukset
  3. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

Valitse Tilauksen hallinta.
  4. Valitse Tilaus ja maksaminen -kohdasta Muuta tilausta.

Voit myös tarkastella nykyisen tilauksesi tietoja.

Valitse Vaihda tilausta

Huomautus:

Etkö näe Muuta tilausta -linkkiä? Ota meihin yhteyttä tilauksesi päivittämiseksi.

5. Valitse Muuta tilausta -sivulta käytettävissä olevien tilausten ja tallennusvaihtoehtojen luettelosta haluamasi. (Voit selata tilauksia napsauttamalla oikealle osoittavaa nuolta.)

Tallennusvaihtoehdon valitseminen
  6. Valitse Valitse ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Jos sinulla on vain mobiililaitteille tarkoitettu tilaus…

Jos sinulla on vain mobiililaitteille tarkoitettu tilaus – jos esimerkiksi olet käyttänyt tähän mennessä Lightroomia tai Rushia vain mobiililaitteellasi – saat käyttöösi lisää tallennustilaa päivittämällä toiseen tilaukseen. Voit esimerkiksi päivittää Lightroom CC -tilaukseen, johon sisältyy 1 Tt tallennustilaa.

Jollei tallennustilauksen päivitysvaihtoehtoa näy…

Jollei tilisivullasi näy tallennustilauksen päivitysvaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä tallennustilauksesi päivittämiseksi.

Jos ostit tilauksen, johon liittyy lunastuskoodi…

Jos ostit tilauksen myymälästä tai Adobe-jälleenmyyjältä, sait sen mukana lunastuskoodin.

Lunastuskoodin sisältäviin tilauksiin ei ole tällä hetkellä saatavilla lisätallennustilaa. Tämä mahdollisuus voi kuitenkin pian tulla tarjolle. Jos haluat lisää tallennustilaa heti, osta Lightroom CC tilaus (1 Tt) tai valokuvaustilaus (1 Tt). Siirry näiden tilausten ostamista varten Creative Cloud -tilaussivulle.