Finn en liste over filformater som støttes i Photoshop CC, Photoshop CS6 og CS6 Extended.

Lydimportformater

(*) indikerer formater som er støttet fra og med Photoshop CS6.

• AAC*
  • AIFF*
  • M2A*
  • M4A*
  • MP2*
  • MP3*

Videoimportformater

(*) indikerer formater som er støttet fra og med Photoshop CS6.

• .264*
  • 3GP
  • 3GPP*
  • AVC*
  • AVI (Se merknaden nedenfor)
  • F4V*
  • FLV*
  • MOV (QuickTime)
  • MPE*
  • MPEG‑1
  • MPEG‑4
  • MPEG‑2 dersom det er installert en dekoder (f.eks. med en Adobe-videoapp)
  • MTS*
  • MXF*
  • R3D*
  • TS*
  • VOB*

Merk:

• AVI: Fra og med Photoshop CC 2019 v20.0 er dette formatet ikke lenger støttet for import på Mac. Det støttes bare i Windows.
  • SWF-spillbarhet: Fra og med Photoshop CC 2019 v20.0 er SWF-spillbarhet ved bruk av (video)alternativet Fil > Åpne som ikke lenger støttet på verken Mac eller i Windows. SWF-filer vil ikke kunne spilles av i Photoshop.

Videoeksportformater

(*) indikerer formater som er støttet fra og med Photoshop CS6.

• DPX*
  • MOV (QuickTime)
  • MP4
  • JPEG2000 (QuickTime) (Se merknaden nedenfor)

Merk:

JPEG2000 (QuickTime): Fra og med Photoshop CC 2019 v20.0 er QuickTime-format med forhåndsinnstilt JPEG2000 ikke lenger støttet for eksport på Mac eller i Windows.

Grafikkfilformater

• BMP
  • Cineon
  • CompuServe GIF
  • DICOM
  • IFF-format
  • JPEG
  • JPEG2000
  • Stort dokumentformat PSB
  • OpenEXR
  • PCX
  • Photoshop 2.0 (kun Mac)
  • Photoshop DCS 1.0
  • Photoshop DCS 2.0
  • Photoshop EPS
  • Photoshop PDF
  • Photoshop PSD
  • Photoshop Raw
  • PICT (skrivebeskyttet)
  • PICT Resource (kun Mac, kan kun åpnes)
  • Pixar
  • PNG
  • Portable Bit Map
  • Radiance
  • Scitex CT
  • Targa
  • TIFF
  • Wireless Bitmap

(*) indikerer formater som er støttet fra og med Photoshop CS6.

• 3D Studio (kun importering)
  • DAE (Collada)
  • Flash 3D* (kun eksportering)
  • JPS* (JPEG Stereo)
  • KMZ (Google Earth 4)
  • MPO* (flerbildeformat)
  • U3D
  • Wavefront OBJ