Vad innebär aktivering?

Aktivering är Adobes process för att validera programvaran och att serienummer är äkta, samt att de används i enlighet med den inköpta licensen. Din dator måste vara ansluten till Internet för att slutföra aktiveringen.

Hur gör man för att aktivera när datorn inte kan ansluta till Internet?

Om du inte kan aktivera Acrobat på grund av att datorn inte kan ansluta till Internet, följer du stegen nedan:

1. Installera Acrobat.

2. Starta Acrobat och godkänn licensavtalet.

Godkänn licensavtalet
  3. Klicka på Har du problem med att ansluta till Internet?

Klicka på Har du problem med att ansluta till Internet?
  4. På nästa skärm, klicka på Aktivering offline.

Klicka på Offline-aktivering
  5. Klicka på Generera frågekod

Klicka på Generera frågekod

En ny frågekod genereras.

OBS!Denna kod är specifik för datorn och är endast giltig i 72 timmar.

6. Skriv ned frågekoden, gå till en dator med Internetanslutning och gå till www.adobe.com/go/getactivated_se för att generera en svarskod.

7. Klicka på Generera svarskod.

Klicka på Generera svarskod
  8. Logga in med ditt vanliga Adobe ID och lösenord på skärmen Aktivering offline. Skapa ett Adobe ID ifall du inte redan har ett.

Logga in med ditt Adobe ID
  9. Ange frågekoden (som du genererade i steg 5 ovan) och produktens serienummer. Klicka på Generera svarskod.

Skapa en frågekod
  10. Ange svarskoden i aktiveringsfönstret för Acrobat och klicka på Aktivera.

Ange svarskod
  11. Klicka på Starta för att starta Acrobat.

Klicka på Aktivera