Lightroom for mobile (5.4.0) på iOS och iPadOS

Vissa kunder som har uppdaterat till Lightroom 5.4.0 på iPhone och iPad kanske saknar foton och/eller förinställningar. Detta har drabbat kunder som använder Lightroom mobile utan en prenumeration på Adobe-molnet. Det har även drabbat Lightroom-molnkunder med foton och förinställningar som ännu inte hade synkats med Adobe-molnet.

Obs!

Inga resurser i Lightroom-molnet har gått förlorade eller är utsatta för risk. Lightroom mobile på Android, datorprogrammet Lightroom på macOS och Windows samt Lightroom Classic påverkas inte.

En ny version av Lightroom mobile (5.4.1) för iOS och iPadOS har nu släppts som förhindrar att det här problemet drabbar fler kunder.

Installation av version 5.4.1 återställer inte saknade foton eller förinställningar för kunder som har drabbats av problemet som introducerades i 5.4.0.

Vi vet att vissa kunder har foton och förinställningar som inte kan återställas. Vi vet hur frustrerande och upprörande detta är för de drabbade och vi ber verkligen om ursäkt.

Vissa kunder som har drabbats av problemet kan eventuellt använda iPhone- och iPad-säkerhetskopior för att återställa foton och förinställningar. Se informationen i vårt forum om du har drabbats av problemet.