Introducerades i maj 2019-versionen av Lightroom för mobila enheter (version 4.3)

Med Lightroom kan du inte bara skapa vackra foton och uttrycka din vision. Du blir också en bättre fotograf eftersom du hittar nya sätt att bli inspirerad och utveckla dina färdigheter med appen. Du kan få praktisk erfarenhet om hur du får dina foton att sticka ut med vår stora samling interaktiva självstudiekurser. Du kan också bläddra bland olika kategorier av inspirerande foton av andra fotograferingsmedlemmar och trycka på dem för att öppna och se hur fotot har redigerats, steg för steg. Du kan också hämta redigeringarna som en förinställning.

Bygg praktiskt erfarenhet med interaktiva självstudiekurser

Interaktiva självstudiekurser är ett kostnadsfritt och enkelt sätt att lära sig en mängd olika redigeringstekniker medan du arbetar i programmet. Du har åtkomst till självstudiekurser från ett urval professionella fotografer och utbildare och kan använda redigeringarna stegvis i Lightroom mobile. Gör följande för att få åtkomst till de interaktiva självstudiekurserna:

1. Tryck på ikonen Hem i det övre vänstra hörnet.

Ikonen Hem
  2. Avsnittet Läs mer innehåller ett antal interaktiva självstudiekurser om olika fotoredigeringstekniker. Tryck på valfri självstudiekurs.

Panelen Lär dig
  3. (Valfritt) Tryck på Visa alla eller Fler självstudiekurser om du vill se en fullständig lista med självstudiekurser.

Se alla självstudiekurser
    Visa fler självstudiekurser

4. När du trycker på en självstudiekurs öppnas ett nytt fönster med information om självstudiekursen som skapare, sammanlagd längd och vilka kärnfunktioner som gås igenom. Klicka på Starta självstudiekursen

Interaktiv självstudiekurs
  5. Du kan sedan följa självstudiekursen med ett exempelfoto i Lightroom mobile. Ett meddelande visas när du har slutfört alla steg i självstudiekursen. Du kan även betygsätta hur du upplevde självstudiekursen.

Betygsätt självstudiekursen

Inspireras av foton

Upptäck inspirerande foton av andra fotograferingsmedlemmar, bläddra bland olika kategorier av foton och tryck på dem för att se hur fotot har redigerats, steg för steg. Du kan också hämta redigeringarna som en förinställning. Om du vill upptäcka inspirerande foton gör du följande:

1. Tryck på ikonen .

Ikonen Hem
  2. Bläddra ned till avsnittet Upptäck som visar en uppsättning inspirerande foton. Tryck på valfritt foto.

Inspireras av foton
  3. (Valfritt) Tryck på Visa alla eller Mer inspiration om du vill se en fullständig lista med självstudiekurser.

Visa alla inspirerande foton
    Visa fler inspirerande foton

4. När du trycker på ett foto visas ett nytt fönster med de redigeringar som har gjorts i fotot.

Visa ett inspirerande foto
    Du kan visa förloppsindikatorn för de ändringar som gjorts i ett foto längst ned på skärmen.
  5. Tryck på Redigeringar om du vill se hur fotot har redigerats, steg för steg.

Visa redigeringar i ett inspirerande foto