Föredrar du ett visst språk? Välj språk för dina Creative Cloud-program.

Välj ditt operativsystem

Nyare system: Mac OS 10.7, Windows 7 eller senare

Använd Adobe Creative Cloud-datorprogrammet om du vill ändra vilket språk som ska användas i dina Creative Cloud-program.

1. Klicka på den Creative Cloud-ikon som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS), för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet. Om ikonen inte visas startar du programmet på följande sätt:

Windows: Välj Start > Program > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: Välj Gå > Program > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Obs!

Om Creative Cloud-datorprogrammet inte är installerat kan du hämta det här.

2. Klicka på ikonen med tre lodräta prickar i det övre högra hörnet och välj sedan Inställningar.

Inställningar för Creative Cloud-datorprogrammet
  3. Välj Creative Cloud > Program.

4. Välj ett språk på listan med programspråk.

Ändringen kommer att tillämpas när du stänger Inställningar (klicka på vänsterpilen bredvid Inställningar) eller stänger Creative Cloud-datorprogrammet. Alla program som du hämtar efter att ha gjort den här ändringen installeras med det nya språket.

Ändra installationsspråk

Obs!

Om du vill tillämpa språkändringen på ett program som redan är installerat på datorn måste du ändra språkinställningen och sedan avinstallera och installera om programmet. Du kan enkelt göra detta i Creative Cloud-datorprogrammet.

Äldre system: Mac OS 10.6, Windows Vista eller tidigare

Om du kör ett äldre operativsystem använder Creative Cloud ett hjälpprogram som kallas för Adobe Application Manager för att hämta, installera och hantera Creative Cloud-program. Använd Adobe Application Manager för att ändra vilket språk som ska användas i dina program.

1. Öppna Adobe Application Manager på följande sätt:

Windows: Klicka på Start > Alla program > Adobe Application Manager.

Mac OS: Välj Program > Adobe Application Manager.

2. Klicka på ditt namn i det övre vänstra hörnet och välj Inställningar.

3. Välj ett språk och klicka på Spara.

Obs!

Om du vill tillämpa språkändringen på ett program som redan är installerat på datorn måste du ändra språkinställningen och sedan avinstallera och installera om programmet.