De Adobe Admin Console is een webgebaseerde interface waarmee u rechten op het gebruik van Adobe-producten voor de gehele organisatie kunt beheren. De Admin Console is ontworpen om optimaal te werken in de nieuwste versie van de webbrowsers Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. De site werkt minder goed in oudere browsers, wat problemen veroorzaakt met het gebruik van bepaalde functies.

De Admin Console biedt geen ondersteuning voor Internet Explorer versie 9 en ouder.

Browsercompatibiliteit

Mac OS x Windows 7 Windows 8 Windows 10
Safari 7.x Internet Explorer 11 Internet Explorer 11 Internet Explorer 11
Google Chrome Google Chrome Google Chrome Google Chrome
 Firefox 4 of hoger Firefox 4 of hoger Firefox 4 of hoger Firefox 4 of hoger

Opmerking:

Zie Systeemvereisten | Creative Cloud voor informatie over de systeemvereisten voor andere Creative Cloud-services en -apps.