Vis, tilføj eller fjern offentlige biblioteker i Creative Cloud-computerappen

Du kan gennemse og tilføje omkostningsfrie biblioteker fra Creative Cloud-computerappen og bruge dem til dit brand og kreative projekter.

Sådan viser og tilføjer du offentlige biblioteker i Creative Cloud-computerappen

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Vælg fanen Stock & Marketplace, og vælg Biblioteker

Vinduet Biblioteker på fanen Stock & Marketplace viser alle offentligt tilgængelige biblioteker med mulighed for at se og tilføje til dit bibliotek.
    Du kan se alle de tilgængelige Stock- og Marketplace-elementer som for eksempel fotos, illustrationer og plug-ins.

3. Vælg Vis for at se bibliotekets indhold.

De tilgængelige offentlige biblioteker viser muligheder for at se bibliotekets indhold og tilføje indholdet til dit bibliotek.
    Indholdet i det valgte bibliotek åbnes i et nyt browservindue.

4. Vælg Føj til dine biblioteker for de biblioteker, du vil tilføje.

De tilgængelige offentlige biblioteker viser muligheder for at se bibliotekets indhold og tilføje indholdet til dit bibliotek.
    Biblioteksindholdet føjes til dit bibliotek.

Stop med at følge offentlige biblioteker i Creative Cloud-computerappen

1. Vælg Vis i dine biblioteker for at få adgang til bibliotekets indhold.

De tilgængelige offentlige biblioteker viser muligheden for at se indholdet af biblioteket i dine Creative Cloud-biblioteker.
      Vinduet på fanen Filer med indholdet af det offentlige bibliotek åbnes.

2. På fanen Filer skal du vælge ikonet Flere handlinger   og derefter vælge Fjern fra Dine biblioteker

Det offentlige biblioteksvindue på fanen Filer viser alt indholdet i biblioteket og en udvidet menu til at eksportere eller fjerne indholdet fra dine biblioteker.
      Processen til at fjerne offentligt biblioteksindhold fra dine biblioteker starter.

3. Vælg Fjern i bekræftelsesdialogboksen for at fjerne et bibliotek og dets indhold.

Bekræftelsesvinduet Fjern fra dine biblioteker viser muligheder for at fjerne indholdet og annullere processen.
      Biblioteket og dets indhold fjernes fra dine biblioteker.

Når du fjerner et bibliotek, bliver biblioteket og dets indhold fjernet fra fanen Filer i Creative Cloud-computerappen.

Mere som dette

Creative Cloud Libraries

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online