Find svar og løsninger på de almindelige spørgsmål og problemer i forbindelse med automatisk opdatering

Automatisk opdatering er deaktiveret i indstillingerne

Automatisk opdatering er deaktiveret i følgende situationer:

• Når der ikke er installeret nogen programmer, der understøtter automatisk opdatering.
  • Når du har afinstalleret alle programmer, der understøtter automatisk opdatering.

Automatisk opdatering aktiveres igen, når du har installeret et program, der understøtter automatisk opdatering.

Automatisk opdatering findes ikke i indstillingerne for et program

Automatisk opdatering kan først vælges for de enkelte programmer, hvis du vælger Aktiver automatisk opdatering i indstillingerne. Når du har aktiveret automatisk opdatering i indstillingerne, vil du være i stand til at angive, hvilke programmer der skal opdateres automatisk.

Automatisk opdatering deaktiveres, når et program installeres eller afinstalleres

Automatisk opdatering deaktiveres i følgende situationer for at forhindre, at ældre versioner af dine programmer fjernes.

• Når du har to versioner af et program installeret på computeren, og du afinstallerer den nyeste version.

uninstall-newer-version
  • Når du installerer en opdatering til en ældre versioner af et program.

install-older-patch-version
  • Når du installerer en ældre version af et program.

install-older-full-version