Automatisk opdatering er deaktiveret eller ikke tilgængelig i Creative Cloud-computerprogrammet

Find svar og løsninger på de almindelige spørgsmål og problemer i forbindelse med automatisk opdatering.

Automatisk opdatering er deaktiveret i indstillingerne

Automatisk opdatering er deaktiveret i følgende situationer:

• Når der ikke er installeret nogen programmer, der understøtter automatisk opdatering.
  • Når du har afinstalleret alle programmer, der understøtter automatisk opdatering.

Automatisk opdatering aktiveres igen, når du har installeret et program, der understøtter automatisk opdatering.

Automatisk opdatering er ikke tilgængelig for en app

Muligheden for automatisk at opdatere en individuel app er ikke tilgængelig, medmindre du vælger Automatisk opdatering eller  Aktivér automatisk opdatering fra Indstillinger. Når du har aktiveret automatisk opdatering i Indstillinger, vil du være i stand til at angive, hvilke programmer der skal opdateres automatisk.

Automatisk opdatering deaktiveres, når en app installeres eller afinstalleres

Automatisk opdatering vil være slået fra i følgende situationer for at forhindre, at ældre versioner af dine apps fjernes.

• Når du har to versioner af et program installeret på computeren, og du afinstallerer den nyeste version

• Når du installerer en opdatering til en ældre versioner af et program

• Når du installerer en ældre version af et program