Problem: "Forny dit abonnement"-vinduet vises, når du starter en Creative Cloud-applikation.

Når du forsøger at starte en Adobe Creative Cloud-applikation, modtager du en meddelelse, der siger "Forny dit abonnement", selvom dit abonnement er aktivt.

Løsninger

Hvis den første løsning ikke fungerer, skal du prøve den anden.

Løsning 1: Log ud af Adobe CC Desktop-applikationen.

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på menulinjen (Mac) eller i proceslinjens meddelelsesområde (Windows).

2. Klik på Log ud i menuen Profil.

Log ud af Creative Cloud

3. Log på igen.

Løsning 2: Klik på knappen "Licenser denne software".

1. Klik på "Licenser denne software".

2. Kontrollér, at du har aktiv internetforbindelse. Yderligere oplysninger om, hvordan du kontrollerer din internetforbindelse, finder du under Login-, aktiverings- eller forbindelsesfejl | CS5 og nyere.

3. Kontrollér, at dit systemur er sat til det korrekte klokkeslæt.

4. Hvis denne proces mislykkes, skal du vente et par minutter og derefter klikke på knappen Prøv igen.

Yderligere oplysninger

Der kan være flere årsager til, at dette vindue bliver vist. Eksemplerne omfatter: du er ved at nulstille din adgangskode, du er ved at skifte fra ét Creative Cloud-abonnement til et andet, eller du er ved at aktivere din software på flere maskiner end det tilladte antal.