Problem: Fejlmeddelelse om, at filen msvcp110.dll mangler, vises, når du forsøger at starte et Adobe-program.

Ved start af 64-bit versioner af nogle Adobe-programmer, f.eks. Photoshop og Bridge, vises der en fejlmeddelelse om, at filen msvcp110.dll mangler. Denne fejlmeddelelse vises, efter du har opdateret Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til version 1.5 (udgivet 19/03/2014).

Problemet opstår, fordi VC Redistributable-filerne ikke er installeret korrekt.

Løsning 1: Opgrader til den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Opgrader til den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Du bliver bedt om at opdatere, når du genstarter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du ikke genstarter programmet, modtager du en meddelelse om opdatering inden for 24 timer. Klik på Opdater for at downloade og installere den seneste version, og genstart så programmet.

Der er flere oplysninger i Brug af skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet til at administrere programmer og tjenester.

Løsning 2: Geninstaller filerne ved at køre vcredist_x64.exe-filerne.

Geninstaller filerne ved at køre vcredist_x64.exe-filerne fra følgende mapper. Brug Windows Stifinder til at gå til de følgende mapper på computeren.

Kør vcredist_x64.exe i følgende mapper for at løse problemet:

\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSync\customhook\vcredist_x64.exe

\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSyncV1\customhook\vcredist_x64.exe