Creative Cloud-computerappen kan ikke fjernes efter afinstallation af Lightroom

Hvis du har afinstalleret Lightroom og ønsker at fjerne Creative Cloud-computerappen, der blev installeret sammen med Lightroom, skal du downloade det relevante afinstallationsprogram på følgende side og derefter følge anvisningerne.

Bemærk:

Du skal have administratorrettigheder for at køre afinstallationsfunktionerne.

Windows

1. Download ZIP-filen med exe-filen til afinstallation, der passer til din version af Creative Cloud-klientprogrammet.

Download

Download

2. Pak Creative Cloud Uninstaller.zip ud.

3. Dobbeltklik på filen Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. I installationsprogrammet skal du bekræfte, at du vil afinstallere Creative Cloud-klientprogrammet. Læs meddelelsen, og klik på Fjern.

5. Afinstallationsprogrammet fjerner programmet fra computeren og viser en bekræftelse, når dette er gjort. Klik på Luk.

6. Download og installer Creative Cloud-computerprogrammet.

Du kan læse om at hente og installere softwaren i Download og installation af Creative Cloud-programmer.

macOS

1. Download den ZIP-fil, der passer til din version af Creative Cloud-klientprogrammet, og aktivér DMG-filen.

Download

2. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises der muligvis en advarsel om åbning af afinstallationsprogrammet fra DMG-filen. Klik på Åbn for at fortsætte.

3. I installationsprogrammet skal du bekræfte, at du vil afinstallere Creative Cloud-klientprogrammet. Læs meddelelsen, og klik på Fjern.

4. Afinstallationsprogrammet fjerner programmet fra computeren og viser en bekræftelse, når dette er gjort. Klik på Luk.

5. Hent og installer programmet Creative Cloud igen.

Du kan læse om at hente og installere softwaren i Download og installation af Creative Cloud-programmer.