Find en liste over understøttede filformater i Photoshop CC, Photoshop CS6 og CS6 Extended.

Lydformater til import

(*) angiver formater, som understøttes fra og med Photoshop CS6.

• AAC*
  • AIFF*
  • M2A*
  • M4A*
  • MP2*
  • MP3*

Videoformater til import

(*) angiver formater, som understøttes fra og med Photoshop CS6.

• .264*
  • 3GP
  • , 3GPP*
  • AVC*
  • AVI (Se bemærkning nedenfor)
  • F4V*
  • FLV*
  • MOV (QuickTime)
  • MPE*
  • MPEG‑1
  • MPEG‑4
  • MPEG-2, hvis en dekoder er installeret (f.eks. med en Adobe-videoapp)
  • MTS*
  • MXF*
  • R3D*
  • TS*
  • VOB*

Bemærk:

• AVI: Fra Photoshop CC 2019 v20.0 understøttes dette format ikke længere til import på Mac. Det er kun understøttet på Windows
  • Afspilning af SWF: Fra Photoshop CC 2019 v20.0 understøttes afspilning med SWF ved hjælp af indstillingen Filer > Åbn som (video) ikke længere på både Mac og Windows. SWF-filer kan ikke afspilles i Photoshop.

Videoformater til eksport

(*) angiver formater, som understøttes fra og med Photoshop CS6.

• DPX*
  • MOV (QuickTime)
  • MP4
  • JPEG2000 (QuickTime) (Se bemærkning nedenfor)

Bemærk:

JPEG2000 (QuickTime): Fra Photoshop CC 2019 v20.0 understøttes QuickTime-formatet med forudindstillingen JPEG2000 ikke længere til eksport på både Mac og Windows.

Filformater til grafik

• BMP
  • Cineon
  • CompuServe GIF
  • DICOM
  • IFF-format
  • JPEG
  • JPEG2000
  • Stort dokumentformat PSB
  • OpenEXR
  • PCX
  • Photoshop 2.0 (Kun Mac)
  • Photoshop DCS 1.0
  • Photoshop DCS 2.0
  • Photoshop EPS
  • Photoshop PDF
  • Photoshop PSD
  • Photoshop Raw
  • PICT (skrivebeskyttet)
  • PICT-ressource (kun Mac, skrivebeskyttet)
  • Pixar
  • PNG
  • Portable Bit Map
  • Radiance
  • Scitex CT
  • Targa
  • TIFF
  • Wireless Bitmap

(*) angiver formater, som understøttes fra og med Photoshop CS6.

• 3D Studio (kun import)
  • DAE (Collada)
  • Flash 3D* (kun eksport)
  • JPS* (JPEG-stereo)
  • KMZ (Google Earth 4)
  • MPO* (flerbilledformat)
  • U3D
  • Wavefront OBJ