Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    3. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    4. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    5. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    6. Adoben kokeilujakson tai -tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud -kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Ota selvää, miten voit lisätä tuhansia kirjasimia Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella, jotta voit käyttää niitä sovelluksissa ja sivustoissa.

Adobe Fonts ‑kirjasimien aktivoiminen tai aktivoinnin poistaminen

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse oikeasta yläkulmasta kirjasinkuvake . Valitse sitten Selaa kirjasimia.

Selaa kirjasimia

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

Näyttöön avautuu selainikkuna, ja sinut kirjataan sisään osoitteeseen fonts.adobe.com.

3. Selaa tai hae kirjasimia. Tarkenna tuloksia vasemmassa sivupalkissa olevilla suodattimilla.

4. Kun löydät kirjasimen, josta pidät, voit katsoa kirjasinperheen sivun valitsemalla Näytä perhe.

Valitse Näytä perhe

5. Avaa Aktivoi kirjasimet ‑valikko. Aktivoi sitten kirjasinperhe, yksittäiset kirjasimien leveydet tai tyylit (tai poista niiden aktivointi) valitsemalla vaihtokytkin.

Aktivoi kirjasinperheet

Voit käyttää aktivoituja kirjasimia Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Aktiiviset kirjasimet ‑paneelissa ja tietokonesovellusten kirjasinluettelossa. Jotkin tietokonesovellukset, kuten Microsoft Word, voivat vaatia uudelleenkäynnistystä uuden kirjasimen aktivoinnin jälkeen.

Kaikkien Adobe Fonts ‑kirjasimien aktivoinnin poistaminen

Pidä aktiivisten kirjasimien luettelo suorituskyvyn optimoimiseksi lyhyenä. Kirjasimet, joiden aktivoinnin poistat, ovat käytettävissä Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Aikaisemmin aktiivinen ‑välilehdessä, joten voit helposti aktivoida ne milloin tahansa uudelleen.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva Lisää vaihtoehtoja ‑valikko ja valitse sitten jokin aktivoinnin poistovaihtoehdoista.

Poista käyttämättömien kirjasimien aktivointi

Adobe Fontsin käyttäminen offline-tilassa

Jos käynnistät Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen offline-tilassa, kirjasimet eivät näy sovellusten kirjasinluetteloissa. Jos kuitenkin siirryt offline-tilaan, kun Creative Cloud ‑tietokonesovellus on käynnissä, aktivoidut kirjasimet ovat edelleen luetteloissa ja käytettävissä.

Kirjasimien käyttäminen Creative Cloudin vanhemmissa versioissa ja kolmannen osapuolen sovelluksissa

Adoben kirjasimet, joita ei ole käytetty yli 60 päivään, on asennettava uudelleen, jotta niitä voidaan käyttää Creative Cloudin vanhemmissa versioissa ja kolmannen osapuolen sovelluksissa. Creative Cloud varmistaa sovellusten sujuvan toiminnan siistimällä nämä kirjasimet ajoittain.

Voit asentaa kirjasimet Adobe Fonts ‑sivustossa nopeasti uudelleen valitsemalla pilvikuvakkeen  Aktiiviset kirjasimet ‑luettelossa olevan kirjasimen nimen vieressä. Kun kirjasimet on asennettu uudelleen, ne näkyvät tavalliseen tapaan kaikissa kirjasinvalikoissa.

Suosittelemme kirjasimien parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi, että pidät Creative Cloud ‑ohjelmiston ajan tasalla. Lue lisää käytöstä poistettujen kirjasimien asentamisesta uudelleen.

Asenna kirjasimet uudelleen

Adobe Fonts ‑palvelun poistaminen käytöstä

Jos poistat Adobe Fontsin käytöstä, kaikkien aktivoitujen kirjasimien aktivointi poistetaan, etkä voi aktivoida palvelun muita kirjasimia.

1. Siirry oikeassa yläkulmassa olevaan Tili-kuvakkeeseen ja valitse Oletusarvot.

Siirry oikeassa yläkulmassa olevaan Tili-kuvakkeeseen ja valitse Oletusarvot

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet.

2. Valitse sivupalkista Palvelut. Poista sitten Adobe Fonts ‑asetus käytöstä.

Adobe Fontsin poistaminen käytöstä
    Adobe Fontsin poistaminen käytöstä

3. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Valmis.