Ota selvää, miten voit vaihtaa Creative Cloud ‑sovellusten oletusasennuskielen. Asetuksen määrittämisen jälkeen voit poistaa minkä tahansa sovelluksen asennuksen ja asentaa sovelluksen uudelleen.

Creative Cloud ‑sovellusten kieliasetusten muuttaminen

Voit vaihtaa Creative Cloud ‑sovellusten tulevien asennusten oletuskielen. Sinun on asennettava kaikki nykyiset sovellukset uudelleen, ennen kuin voit hyödyntää tämän muutoksen etuja.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Windowsin työkalurivillä tai klikkaa macOS:n valikkopalkissa olevaa -kuvaketta.)

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta  ja avaa Oletusarvot.

Oletusarvot -näyttö
    Oletusarvot

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse sivupalkista Apps

4. Valitse kieli Oletusasennuskieli-luettelosta.

Vaihda oletusasennuskieleksi englanti
  5. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Valmis.

Kaikki tämän muutoksen tekemisen jälkeen ladatut sovellukset asennetaan uudella kielellä.

6. Jos haluat ottaa kielen muutoksen käyttöön sovelluksessa, jonka olet jo asentanut tietokoneeseen, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen.