Puhutko jotakin kieltä sujuvammin kuin muita? Valitse Creative Cloud ‑sovelluksille toinen kieli.

Käyttöjärjestelmän valitseminen

Uudemmat järjestelmät: Mac OS 10.7, Windows 7 tai uudemmat

Voit muuttaa Creative Cloud ‑sovelluksissa käytettävän kielen Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai osoittamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta. Jos et näe kuvaketta, käynnistä sovellus seuraavasti:

Windows: Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: Valitse Siirry > Sovellukset > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Huomautus:

Jos Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ei ole asennettu, voit ladata sen täältä.

2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pystysuuntaisen pisteen kuvaketta ja valitse sitten Oletusarvot.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asetukset
  3. Valitse Creative Cloud > Apps.

4. Valitse kieli Sovelluksen kieli ‑luettelosta.

Muutokset otetaan käyttöön, kun poistut Oletusarvot-valikosta (napsauta Oletusarvot-valikon vieressä olevaa vasenta nuolta) tai suljet Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen. Kaikki tämän muutoksen tekemisen jälkeen ladatut sovellukset asennetaan uudella kielellä.

Vaihda asennuskieli

Huomautus:

Jos haluat ottaa kielen muutoksen käyttöön sovelluksessa, jonka olet jo asentanut tietokoneeseen, muuta kieliasetusta, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen. Voit tehdä tämän helposti Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa.

Vanhemmat järjestelmät: Mac OS 10.6, Windows Vista tai vanhemmat

Jos käytät vanhempaa käyttöjärjestelmää, Creative Cloud käyttää Creative Cloud ‑sovellusten lataamiseen, asentamiseen ja hallintaan Adobe Application Manager ‑nimistä apusovellusta. Adobe Application Managerin avulla voit vaihtaa sovelluksissa käytetyn kielen.

1. Avaa Adobe Application Manager seuraavasti:

Windows: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Adobe Application Manager.

Mac OS: Valitse Ohjelmat > Adobe Application Manager.

2. Napsauta nimeäsi näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Oletusarvot.

3. Valitse kieli ja sitten Tallenna.

Huomautus:

Jos haluat ottaa kielen muutoksen käyttöön sovelluksessa, jonka olet jo asentanut tietokoneeseen, sinun on muutettava kieliasetusta, poistettava sovelluksen asennus ja asennettava sovellus uudelleen.