Käyttöopas Peruuta

Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
    3. Creative Cloud ‑tiedostojen synkronointi | Tunnetut ongelmat
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
    14. Creative Cloud Synced ‑tiedostojen lakkauttaminen
    15. Lataa synkronoitujen tiedostojen sisältö
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Ota selvää, miten voit vaihtaa Creative Cloud ‑sovellusten oletusasennuskielen. Asetuksen määrittämisen jälkeen voit poistaa minkä tahansa sovelluksen asennuksen ja asentaa sovelluksen uudelleen.

Creative Cloud ‑sovellusten kieliasetusten muuttaminen

Voit vaihtaa Creative Cloud ‑sovellusten tulevien asennusten oletuskielen. Sinun on asennettava kaikki nykyiset sovellukset uudelleen, ennen kuin voit hyödyntää tämän muutoksen etuja.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versiosta riippuen oikeasta yläkulmasta Tili-kuvake ja valitse sitten Asetukset.

Oikeanpuoleisen valikon alla oleva asetusvaihtoehto
    Mukauta eri asetuksia mieltymystesi mukaan.

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse sivupalkista Sovellukset

4. Valitse kieli Oletusasennuskieli-luettelosta.

oletuskieli
    Näyttää valittavissa olevien kielten luettelon.

5. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Valmis.

Kaikki tämän muutoksen tekemisen jälkeen ladatut sovellukset asennetaan uudella kielellä.

6. Jos haluat ottaa kielen muutoksen käyttöön sovelluksessa, jonka olet jo asentanut tietokoneeseen, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen.

Etkö vieläkään näe sovelluksiasi valitsemallasi kielellä? Muuta macOS:n tai Windowsin kieliasetukset alueesi mukaisiksi.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen kieliasetusten muuttaminen

Jos haluat vaihtaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen oletuskielen, vaihda Mac- tai Windows-tietokoneen kieli.