Creative Cloudin ilmoitukset ovat yleensä sovelluksia, jäsenyyden tilaa sekä sovelluksiin ja palveluihin liittyviä tapahtumia koskevia päivityksiä, muiden yhteisön käyttäjien viestejä ja Adoben tärkeitä ilmoituksia. Jotta olet niistä varmasti tietoinen, Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen kuvakkeen vieressä näkyy punainen merkki, kun saat uuden ilmoituksen. Napsauttamalla kuvaketta voit käynnistää Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ja näyttää kaikki ilmoitukset.

Punainen ilmoitusmerkki
Punainen merkki menuleteissa (Mac) ja tehtäväpalkissa (Windows)

Ilmoituskellon kuvake

Kellon kuvake sijaitsee Profiili-valikon vieressä. Jos sinulla on uusia ilmoituksia, kellon kuvakkeessa näkyy punainen merkki.

Ilmoituskellon kuvake
Ilmoituskellon kuvake, jossa on uusiin ilmoituksiin viittaava punainen merkki

Ilmoituspaneeli

Kun napsautat kellon kuvaketta, ilmoitukset ilmestyvät ilmoituspaneeliin. Uudet ilmoitukset korostetaan, jotta löydät edellisen käyntisi jälkeen saapuneet ilmoitukset helposti.

Jokainen ilmoitus näytetään korttina, joka sisältää tarvitsemasi tiedot. Pyynnöt ja ilmoitukset järjestetään ilmoituspaneelissa eri osioihin. Tämä on hyödyllistä, sillä sinun on usein toimittava pyynnön mukaan (hyväksyttävä, hylättävä tai ohitettava se).

Pyynnöt-osio

Pyynnöt-osio sisältää tiliisi liittyviä viestejä esimerkiksi kokeiluversion tai tilauksen tilasta sekä yhteistyöhön ja yhteisöön liittyvistä toiminnoista, kuten yhteistyökutsuista.

• Oletusarvoisesti näytetään vain kolme viimeisintä pyyntöä. Jos haluat tarkastella lisää pyyntöjä, valitse Näytä lisää pyyntöjä.
  • Valitse Hyväksy, jos haluat hyväksyä kutsun tai pyynnön.
  • Valitse Hylkää, jos haluat hylätä kutsun tai pyynnön. Ilmoitus poistetaan ilmoituspaneelista, kuten myös sovelluksesta tai palvelusta, josta pyyntö on lähetetty.
  • Valitse Ohita, jos haluat poistaa pyynnön ilmoituspaneelista. Siirrä hiiren osoitin ilmoituksen päälle, napsauta kolmen vaakasuuntaisen pisteen kuvaketta ja valitse Ohita. Pyyntö on edelleen käytettävissä sovelluksessa tai palvelussa, josta pyyntö on lähetetty. Voit hyväksyä tai hylätä pyynnön sovelluksen tai palvelun käyttöliittymässä.

Ilmoitukset-osio

Ilmoitukset-osiossa on viestejä siitä, miten olet käyttänyt eri sovelluksia ja palveluita. Täällä voit tarkastella tapahtumia ja toimintoja, jotka voivat liittyä esimerkiksi uusien sovellusten saatavuuteen ja päivityksiin, kuten myös yhteistyökumppaneiden kommentteja ja tykkäyksiä.

Ilmoituspaneeli
Ylhäältä alas: kellon kuvake, Pyynnöt-osio, pyynnön ohitus-, hylkäys- ja hyväksymisvaihtoehdot, mahdollisuus tarkastella lisää pyyntöjä ja Ilmoitukset-osio

Ilmoituspaneelin sulkeminen

Voit sulkea ilmoituspaneelin seuraavilla tavoilla:

• Valitse paneelin oikeasta yläkulmasta x.
  • Napsauta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen mustaa yläpalkkia.
  • Paina näppäimistön Esc-näppäintä.
  • Napsauta kellon kuvaketta.

Voit avata ilmoituspaneelin milloin tahansa napsauttamalla kellon kuvaketta.