Creative Cloudin ilmoitusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Ota selvää, miten voit ottaa Creative Cloudin ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Ilmoitusten tarkistaminen

Creative Cloudin ilmoitukset ovat yleensä sovelluksia, tiedostojen synkronointia, Adobe Fontsia sekä sovelluksiin ja palveluihin liittyviä tapahtumia koskevia päivityksiä, muiden yhteisön käyttäjien viestejä ja Adoben tärkeitä ilmoituksia. Uudet ilmoitukset on merkitty Creative Cloud ‑kuvakkeen yläpuolella olevalla punaisella pisteellä tai Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ilmoituskuvakkeella.

ilmoitukset
Uudet ilmoitukset Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa

macOS:n Creative Cloud ‑kuvake
macOS:n Creative Cloud ‑kuvake

Windowsin Creative Cloud ‑kuvake
Windowsin Creative Cloud ‑kuvake

Ilmoitusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Tili

3. Valitse vasemmasta sivupalkista Ilmoitukset.

Ilmoitukset

Huomautus:

macOS 13 Venturassa et saa Creative Cloudin ilmoituksia, jos olet poistanut Adobe Creative Cloud ‑kirjautumiskohteen käytöstä Macin Järjestelmäasetukset-kohdassa. Ota selvää, miten voit ottaa Adobe Creative Cloud ‑kirjautumiskohteen käyttöön. Kun olet ottanut kirjautumiskohteen uudelleen käyttöön, alat taas saada ilmoituksia.

4. Valitse, minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa. Valitse sitten Valmis.