Lue, miten toimia, jos Creative Cloud -työpöytäsovellus ei käynnisty tai näyttää pyörivää edistymisilmaisinta.

Miten Creative Cloud -työpöytäsovellus korjataan, kun se ei käynnisty

Kun käynnistät Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, se ei käynnisty tai se näyttää pyörivää pyörää ja jonkin seuraavista virhesanomista:

• Sovellusten lataaminen näyttää kestävän tavallista pidempään.
  • Creative Cloudin alustus näyttää kestävän tavallista pidempään.
Creative Cloud -työpöytäsovelluksen alustaminen tai käynnistyminen kestää tavallista kauemmin
Pyörivä edistymisilmaisin

Yritä ratkaista ongelma ja käynnistää Creative Cloud -työpöytäsovellus seuraavilla keinoilla:

Käynnistä Creative Cloudin taustaprosessit uudelleen

Tämä virhe voi syntyä, jos Creative Cloudin taustaprosesseilla on ongelmia. Käynnistä Creative Cloud uudelleen napsauttamalla virhesanomaa tästä, jolloin taustaprosessit käynnistyvät uudelleen.

Käynnistä tietokone uudelleen, samoin Creative Cloud -työpöytäsovellus

1. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus oikean yläkulman kolmesta pystypisteestä.

2. Sulje kaikki sovellukset.

3. Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Päivitä Creative Cloud -työpöytäsovellus uusimpaan versioon

Ongelma ratkeaa, kun päivität Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusimpaan versioonsa. Tee näin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus.
  2. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitetty versio.

Huomautus:

Voit etsiä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennettuna olevan version seuraavasti:

1. Napsauta Creative Cloud -työpöytäsovelluksen oikean yläkulman kolmea pystypistettä.
  2. Siirry Oletusarvot-kohtaan.
  3. Valitse Yleiset-välilehdestä Tili. Versiotiedot näkyvät Adobe ID:n yläpuolella.

Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen

Jos ylläesitetyt toimenpiteet eivät poista ongelmaa, asenna sovellus uudelleen (katso Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus).

Poista OOBE-kansion sisältö ja käynnistä CC-työpöytäsovellus uudelleen

1. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus oikean yläkulman kolmesta pystypisteestä.

2. Siirry käyttöjärjestelmästäsi riippuen seuraaviin sijainteihin.

Windows

C:\Käyttäjät\<käyttäjän kansio>\AppData\Local\Adobe\OOBE

Kansio AppData on Windowsin oletusasetuksissa piilotettu. Ohjeet sen näyttämiseen on artikkelissa Piilotettujen tiedostojen, kansioiden ja tiedostopäätteiden näyttäminen | Windows.

macOS

/Käyttäjät/<käyttäjän kansio>/Kirjasto/Application Support/Adobe/OOBE

Kansio \Käyttäjät\<käyttäjän kansio>\Kirjasto\ on oletusarvoisesti piilotettu version 10.7 jälkeen. Lisätietoja sen käytöstä on artikkelissa Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen | Mac OS 10.7 ja uudemmat.

3. Poista OOBE-kansion koko sisältö.

4. Käynnistä tietokone uudelleen, samoin Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Huomautus:

Sovellus voi tätä ratkaisua käytettäessä latautua hieman tavallista hitaammin, sillä OOBE-kansion sisältö rakennetaan käynnistyksen jälkeen uudelleen.