Lue, miten toimia, jos Creative Cloud -työpöytäsovellus ei käynnisty tai näyttää pyörivää edistymisilmaisinta.

Miten Creative Cloud -työpöytäsovellus korjataan, kun se ei käynnisty

Kun käynnistät Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, se ei käynnisty tai se näyttää pyörivää pyörää ja jonkin seuraavista virhesanomista:

• Sovellusten lataaminen näyttää kestävän tavallista pidempään.
  • Creative Cloudin alustus näyttää kestävän tavallista pidempään.
Creative Cloud -työpöytäsovelluksen alustaminen tai käynnistyminen kestää tavallista kauemmin
Pyörivä edistymisilmaisin

Yritä ratkaista ongelma ja käynnistää Creative Cloud -työpöytäsovellus seuraavilla keinoilla:

Tämä virhe voi syntyä, jos Creative Cloudin taustaprosesseilla on ongelmia. Käynnistä Creative Cloud uudelleen napsauttamalla virhesanomaa tästä, jolloin taustaprosessit käynnistyvät uudelleen.

1. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus oikean yläkulman kolmesta pystypisteestä.

2. Sulje kaikki sovellukset.

3. Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Ongelma ratkeaa, kun päivität Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusimpaan versioonsa. Tee näin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus.
  2. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitetty versio.

Huomautus:

Voit etsiä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennettuna olevan version seuraavasti:

1. Napsauta Creative Cloud -työpöytäsovelluksen oikean yläkulman kolmea pystypistettä.
  2. Siirry Oletusarvot-kohtaan.
  3. Valitse Yleiset-välilehdestä Tili. Versiotiedot näkyvät Adobe ID:n yläpuolella.

Jos ylläesitetyt toimenpiteet eivät poista ongelmaa, asenna sovellus uudelleen (katso Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus).

1. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus oikean yläkulman kolmesta pystypisteestä.

2. Siirry käyttöjärjestelmästäsi riippuen seuraaviin sijainteihin.

Windows

C:\Käyttäjät\<käyttäjän kansio>\AppData\Local\Adobe\OOBE

Kansio AppData on Windowsin oletusasetuksissa piilotettu. Ohjeet sen näyttämiseen on artikkelissa Piilotettujen tiedostojen, kansioiden ja tiedostopäätteiden näyttäminen | Windows.

macOS

/Käyttäjät/<käyttäjän kansio>/Kirjasto/Application Support/Adobe/OOBE

Kansio \Käyttäjät\<käyttäjän kansio>\Kirjasto\ on oletusarvoisesti piilotettu version 10.7 jälkeen. Lisätietoja sen käytöstä on artikkelissa Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen | Mac OS 10.7 ja uudemmat.

3. Poista OOBE-kansion koko sisältö.

4. Käynnistä tietokone uudelleen, samoin Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Huomautus:

Sovellus voi tätä ratkaisua käytettäessä latautua hieman tavallista hitaammin, sillä OOBE-kansion sisältö rakennetaan käynnistyksen jälkeen uudelleen.