Virhe tiedostossa MSVCR110.dll Adobe-sovelluksia Windows 10:llä avattaessa

Kun yrität avata Adobe Creative Cloud -sovelluksia, kuten Photoshopin, Windows 10:een päivittämisen jälkeen, näet seuraavan virheen:

Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska MSVCR110.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

Ratkaisu

Microsoftin ohjeet:

”Tämä virhe ilmenee, kun yrität suorittaa ohjelmiston, joka vaatii Microsoft Visual C++ Redistributable 2012:n. Edelleenjaettava paketin voi helposti ladata Microsoftin sivustosta x86- tai x64-versiona. Sinun on asennettavan ohjelmiston mukaan asennettava siitä 32- tai 64-bittinen versio.”

Katso seuraava linkki: Lataa Visual C++ Redistributable Visual Studio 2012 Update 4:ää varten