Lue, miten Adoben rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalu (Adobe Limited Access Repair Tool) ladataan ja miten sillä korjataan virhe ”Käyttöoikeutesi Adoben sovelluksiin ja palveluihin saattaa olla rajoitettu”.

Mitä virheitä Adoben rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalu korvaa?

Rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalu on Adoben työkalu, jonka voit ladata seuraavan virhesanoman korjaamiseksi:

• Käyttöoikeutesi Adoben sovelluksiin ja palveluihin saattaa olla rajoitettu.
Rajoitettu käyttöoikeus -virheilmoitus
Tai jos saat jonkin seuraavista ilmoituksista mutta pidät ilmoitusta virheellisenä:
  • Creative Cloud -sovellukset ovat käytettävissä kokeilutilassa.
  • Kokeilu päättyy
  • [tuotteen nimi] -tuotetta ei voida aktivoida. Tämän tuotteen käyttäminen edellyttää tuoteaktivointia...
Työkalu muokkaa isäntätiedoston Adobeen liittyviä merkintöjä. Näin tietokoneesi voi muodostaa yhteyden aktivointipalvelimiisi ja saa käyttöoikeuden ostamiisi tuotteisiin.

Limited Access Repair Tool -työkalun lataaminen ja käyttö

Ratkaise ongelma noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Lataa Adoben rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalu (Adobe Limited Access Repair Tool):

2. Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonnimeä.

3. Käynnistä rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalu (Limited Access Repair Tool) puretusta kansiosta järjestelmänvalvojan tilassa.

• Windows: Napsauta työkalua hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
    • macOS: Kaksoisosoita työkalua ja jatka antamalla järjestelmänvalvojan tunnukset.
    Rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalun suorittaminen järjestelmänvalvojana
  4. Hyväksy käyttöoikeussopimus.

Hyväksy rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalun käyttöoikeussopimus
  5. Valitse Jatka.

Anna rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalun toimia
  6. Työkalu korjaa isäntätiedoston ja näyttää korjattujen merkintöjen lukumäärän. Valitse Close (Sulje).

Rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalun korjaamat isäntätiedoston merkinnät
  7. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus, napsauta hammasrataskuvaketta ja valitse Tarkista sovelluspäivitykset.

Tarkista Creative Cloud -sovelluspäivitykset
  8. Etsi päivitettävä sovellus ja napsauta Päivitä.

Sovellusten päivittämisen avulla saat heti käyttöön uusia ominaisuuksia, suorituskykyparannuksia ja virheenkorjauksia.