Ongelma: Creative Cloudin puuttuvat tiedostot

Vähintään yksi tiedosto puuttuu Creative Cloudista.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Creative Cloudin arkisto-osio

1. Siirry osoitteeseen creative.adobe.com/archive.

2. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

3. Tarkista, ovatko puuttuvat tiedostot arkisto-osiossa.

Huomautus:

Lisäohjeita arkistoitujen tiedostojen käyttämiseen on kohdassa
    Resurssien selaaminen, synkronointi ja hallinta.

Ratkaisu 2: Tarkista tietokoneen Creative Cloud -käyttäjäkansio

Siirry alla mainittuun kansioon ja tarkista, näkyykö siellä puuttuvia tiedostoja. Kun käytät Adoben tiedostojen synkronointitoimintoa, Creative Cloud -käyttäjäkansion sisältö synkronoidaan Creative Cloud -tiliin. Verkosta puuttuvat tiedostot saattavat silti olla käytettävissä omalla tietokoneellasi.

Windows
C:\Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Creative Cloud Files

Mac OS
Mac HD/Käyttäjät/<User name>/Creative Cloud Files

Huomautus:

Tämä kansio ei ole näkyvillä kaikissa tapauksissa. <User name> on nykyisen käyttäjän käyttäjänimi.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä Adoben tukeen

Jos tiedostojen paikantaminen ei onnistunut etkä olet vahingossa poistanut niitä, ota yhteyttä Adoben tukeen.