Etkö löydä Creative Cloudiin lataamiasi tiedostoja? Kokeile alla annettuja ratkaisuja.

Mitä tehdä, jos tiedostot puuttuvat Creative Cloud ‑tililtä?

Jos huomaat, että vähintään yksi tiedosto puuttuu Creative Cloudista, tarkista, löytyvätkö tiedostot seuraavista paikoista. Tiedostojen palautus käy helposti, kun olet löytänyt ne.

Tarkista tietokoneen Creative Cloud -kansio

Kun käytät Adoben tiedostojen synkronointitoimintoa, Creative Cloud -käyttäjäkansion sisältö synkronoidaan Creative Cloud -tiliin. Verkosta puuttuvat tiedostot saattavat silti olla käytettävissä omalla tietokoneellasi. Siirry alla mainittuun kansioon ja tarkista, näkyykö siellä puuttuvia tiedostoja.

Windows

C:\Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Creative Cloud Files

macOS

Mac HD/Käyttäjät/<Käyttäjänimi>/Creative Cloud Files

Huomautus:

Tämä kansio ei ole näkyvillä kaikissa tapauksissa. <Käyttäjänimi> on nykyisen käyttäjän käyttäjänimi.

Tarkista, löytyykö Creative Cloud -tiedostokansiosta kaksoiskappale tai toinen kansio

Tarkista, löytyykö nykyisen käyttäjätilin kotikansiosta Creative Cloud -tiedostokansion kaksoiskappale tai eri käyttäjätilin kotikansiosta eri tiedostokansio.

Tarkista roskakori

Etsi puuttuva tiedosto roskakorista (macOSja Windows).

Tarkista verkosta Omat resurssit -osio

1. Siirry osoitteeseen https://assets.adobe.com/files.

2. Kirjaudu pyydettäessä sisään.

3. Tarkista, ovatko puuttuvat tiedostot Tiedostot-kohdassa.

Tarkista Creative Cloudin Poistetut-osio

1. Siirry osoitteeseen https://assets.adobe.com/deleted.

2. Kirjaudu pyydettäessä sisään.

3. Tarkista, ovatko puuttuvat tiedostot Poistetut-kohdassa.