Jos käytät Creative Cloudin työryhmäversiota Kiinassa, seuraava virheilmoitus näytetään jokaisen Creative Cloud -sovelluksen käynnistyksen yhteydessä:

LocaleMismatch-CCT-China

Huomautus:

Tämä virhe näytetään, vaikka olet asentanut sovelluksen tietokoneeseen viestissä mainitulla kielellä.

Ratkaisu

Ongelman ratkaiseminen:

• Asenna Creative Cloud Desktop -sovellus ja kirjaudu sisään Adobe ID -tilillä, jolla Creative Cloud Työryhmille -tilaus on ostettu Kiinassa. Käynnistä sovellus sitten uudestaan.
  • Voit myös kokeilla käyttöjärjestelmän ensisijaisen kielen vaihtamista yksinkertaistettuun kiinaan.
  • Lisäksi voit kokeilla sovelluksen asennuksen poistamista ja sen asentamista uudelleen niin, että yksinkertaisen kiinan tuki asennetaan.