Opmerkingen verdwijnen of het redigeren van een pdf loopt vast

Na de 11.0.09-update verdwijnen opmerkingen en antwoorden van gedistribueerde formulieren uit PDF-bestanden waaraan opmerkingen zijn toegevoegd in Acrobat en Reader 11.0.08 en eerder. Gedeelde revisies kunnen ook vastlopen.

• Dit probleem komt voor in Acrobat en Reader 11.0.09.
  • Het probleem met verdwenen opmerkingen doet zich voor wanneer alleen Acrobat of Reader of wanneer beide toepassingen zijn geïnstalleerd.
  • Er treden problemen op met gedeelde revisies wanneer Acrobat is geïnstalleerd en Reader niet.

Voor verwante informatie raadpleegt u het volgende knowledgebase-artikel: Gedeelde revisies en servicetoegang in een browser.

Oplossing: werk bij naar de nieuwste productversie

Voer een update uit naar 11.0.10:

• Kies Help > Controleren op updates, of
  • Haal het MSP-bestand op en voer handmatig een update uit.
Raadpleeg de Releaseopmerkingen voor meer informatie.

Aanvullende informatie

In 11.0.09 kunnen er problemen optreden met functies die synchronizer.exe gebruiken, wanneer het PDF-bestand is gemaakt met een eerdere versie van een product. Problemen zijn onder andere:

• Opmerkingen van Gedeelde revisie die met een eerdere productversie zijn gemaakt, worden niet weergegeven wanneer het PDF-bestand wordt geopend met 11.0.09-producten. Dit probleem doet zich niet voor bij andere typen opmerkingen.
  • Antwoorden van gedistribueerde formulieren die met een eerdere productversie zijn gemaakt, worden niet weergegeven wanneer het PDF-bestand wordt geopend met 11.0.09-producten.
  • Wanneer oude opmerkingen niet worden weergegeven, worden de bestaande opmerkingen op de server verwijderd wanneer nieuwe opmerkingen worden gepubliceerd. Andere revisors zien dan dat de auteur alle opmerkingen heeft verwijderd. Revisiedeadlines worden verwijderd en weergegeven als 'Geen'.
  • Gebruikers die een PDF-bestand met opmerkingen offline openen wanneer de opmerkingen niet naar het document zijn opgeslagen, zien dat alle opmerkingen zijn verwijderd.
  • Alle revisieworkflows die de Acrobat PDF-viewer via de browser gebruiken, lopen vast als Reader 11.0.09 niet op de computer is geïnstalleerd.
  • Wanneer Reader 11.0.09 is geïnstalleerd, gebruikt Acrobat in de browser de Reader Synchronizer. Hoewel hier geen crashes optreden, kunnen er onjuiste gegevens worden weergegeven.