Acrobat DC crasht periodiek op Windows

Acrobat DC crasht soms of laat de volgende waarschuwing zien als u een pdf-bestand opent:

AcroRd32.exe toepassingsfout
Bericht: Adobe Acrobat Reader DC werkt niet meer

Probeer de volgende oplossingen in de volgorde waarin ze worden weergegeven.

Oplossing 1: Werk Adobe DC bij naar de nieuwste versie

1. Start Acrobat DC.

2. Werk het product bij naar de nieuwste versie: Kies Help > Controleren op updates en volg de stappen in het Updater-venster om de nieuwste updates te downloaden en installeren.

Zoek naar updates en installeer beschikbare updates

Opmerking:

Als Acrobat DC nog steeds periodiek crasht zelfs nadat u deze hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie, probeer dan oplossing 2 hieronder.

Oplossing 2: voer Acrobat-installatie uitvoeren uit terwijl er geen andere toepassingen actief zijn

1. Sluit alle geopende toepassingen.

2. Open Acrobat.

3. Kies Help > Acrobat-installatie repareren en volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op nadat de reparatie is voltooid.

Oplossing 3: schakel beschermde weergave uit

1. Ga in Acrobat naar Bewerken > Voorkeuren en selecteer Beveiliging (uitgebreid) in de categorieën aan de linkerkant.

2. Selecteer in het deelvenster Sandbox-beveiliging de optie Uit voor Beschermde weergave.

De Beschermde weergave uitschakelen
  3. Klik op OK en start Acrobat DC opnieuw op.

Oplossing 4: Start Distiller DC en controleer of Acrobat DC is geactiveerd

1. Druk op de Windows-toets + R om het opdrachtvenster Uitvoeren te openen. Typacrodistin het vakje Openen en klik op OK.

Acrobat Distiller uitvoeren
  2. Als Acrobat niet is geactiveerd, ziet u een waarschuwing, gevolgd door een dialoogvenster Aanmelden is vereist. Klik op de knop Nu aanmelden en volg de aanwijzingen op het scherm om de aanmelding te voltooien.

3. Hierna is het product geactiveerd. Sluit Distiller DC, start Acrobat DC en kijk wat er gebeurt.

Oplossing 5: gebruik een andere Windows-gebruikersaccount

Meld u af bij Windows en meld u opnieuw aan met een andere gebruikersaccount. Start Acrobat en kijk wat er gebeurt.

Crashrapporten verzenden naar Adobe

Verzend het crashrapport of meld de crash aan Adobe. Het engineering-team van Adobe onderzoekt alle crashrapporten en plant toepasselijke oplossingen in een toekomstige update of release van het product.

Op Windows:

• Als u na de crash het dialoogvenster Windows Foutrapportage ziet, klikt u op Informatie verzenden.

Op Mac:

• Na de crash ziet u het dialoogvenster 'Verzenden naar Apple' en vervolgens Adobe CrashReporter. Klik in beide dialoogvensters op Verzend/Rapporteer.

De crash melden met het formulier voor het rapporteren van bugs

U kunt de crash handmatig melden met het standaardformulier van Adobe voor het rapporteren van bugs.