In dit artikel wordt uitgelegd hoe u aan de slag gaat als u een doorlopende licentie via retail (een serienummer) voor Acrobat hebt aangeschaft. Licentienummers die via retail zijn aangeschaft, kunnen niet worden gebruiktop Acrobat DC-proefversies. Download en installeer Acrobat 2017-software. Volg de onderstaande stappen:

1. Download het Acrobat 2017-installatieprogramma

Download het Acrobat 2017-installatieprogramma van de onderstaande locaties.

Windows Mac OS
Acrobat Pro 2017 Acrobat Pro 2017 - Windows Acrobat Pro 2017 - macOS

2. Verwijder de geïnstalleerde Acrobat DC-proefversie

Windows

1. Ga naar het configuratiescherm onder het menu Start.

Ga naar het configuratiescherm onder het menu Start
  2. Klik opProgramma's of Programma's en onderdelen.

Klik op Programma's of Programma's en onderdelen
  3. Selecteer Acrobat in de lijst en klik vervolgens op Verwijderen.

Selecteer Acrobat in de lijst en klik vervolgens op Verwijderen

Mac OS

1. Ga naar de map Programma's.

Toepassingsmap
  2. Open de programmamap van Adobe Acrobat DC.

Open de programmamap van Adobe Acrobat DC
  3. Voer het Acrobat-verwijderingsprogramma uit.

Voer het Acrobat-verwijderingsprogramma uit

3. Installeer de gedownloade Acrobat 2017

3.1 Installatie op Windows

Windows-installatieprogramma's zijn zichzelf uitpakkendeexe-bestanden. Voer het gedownloade .exe-bestand uit om de installatieprogrammabestanden uit te pakken naar een Adobe Acrobat-map op uw bureaublad. Ga als volgt te werk om Acrobat op Windows te installeren:

1. Open de Adobe Acrobat-map die u hebt uitgepakt van het gedownloade EXE-bestand en voer Setup.exe uit om de installatie te starten. Volg dan de instructies op het scherm om uw serienummer in te voeren.
  2. Start Acrobat en meld u aan met uw Adobe ID wanneer de installatie is voltooid.

3.2 Installatie op macOS

Als u Acrobat op macOS wilt installeren, moet u het gedownloade installatiepakket installeren. De macOS-installatieprogramma's zijn van het type .pkg en bieden de vereiste gebruikersinterfaceprompts.

Start Acrobat en meld u aan met uw Adobe ID wanneer de installatie is voltooid.