Alleen dubbelzijdige scanners: wanneer u na de Acrobat DC-update van juli 2015 de optie Zijden > Beide zijden in de Aangepaste scan en in de Voorinstellingen (Kleurmodus automatisch detecteren, Zwart-wit etc.) selecteert, wordt alleen de voorzijde gescand.

Oplossing

Het probleem wordt opgelost in de volgende update van Acrobat DC. De tussenoplossing is het gebruik van de oorspronkelijke interfacemodus van de scanner via Aangepaste scan. Volg de onderstaande stappen.

1. Kies Bestand > Maken > PDF van scanner > Aangepaste scan.

2. Klik in het dialoogvenster Aangepaste scan op Opties naast de vervolgkeuzelijst Scanner.

Opmerking: zorg dat de scanner is aangesloten en geselecteerd is in de vervolgkeuzelijst Scanner.

Dialoogvenster Aangepaste scan
  3. Selecteer in het dialoogvenster Scanneropties de optie Eigen interface van scanner weergeven in de vervolgkeuzelijst Gebruikersinterface en klik op OK.

Het dialoogvenster Scanneropties
  4. Klik in het dialoogvenster Aangepaste scan op Scannen.

Dialoogvenster Aangepaste scan
  5. Wanneer u nu scant, wordt de eigen interface van het TWAIN-stuurprogramma van de scanner weergegeven (afhankelijk van het scannermodel). Kies de toepasselijke opties en klik op Scannen.

Weergave van interface van TWAIN-stuurprogramma van scanner