Probleem: fout 'Invoerpunt niet gevonden' bij het opstarten

Op Windows 7 SP1-computers met Office 2016 wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer Acrobat wordt opgestart:

'Kan toegangspunt ucrtbase.terminate niet vinden in DLL-bestand api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.'

Errorprompt Invoerpunt niet gevonden
Acrobat-fout Invoerpunt niet gevonden

Dit probleem is van toepassing op de installatie van Office 2016, aangezien het niet altijd de VS2015 runtime op Windows 7-computers installeert.

Een tussenoplossing is het handmatig installeren van de VS2015 runtime. Zodra de runtime is geïnstalleerd, zou Acrobat zonder dit foutbericht moeten opstarten.

Oplossing: installeer de Microsoft Visual C++ (x64)-runtime

Download de Microsoft Visual C++ 2015-runtime via hetMicrosoft Download Center. Installeer het door te dubbelklikken op het gedownloade bestand vc_redist.x64.exe (op 64-bits computers) of vc_redist.x86.exe (op 32-bits computers).