Zwart scherm verschijnt over het Acrobat-venster en Acrobat loopt vast op Mac OS

Probleem: zwart scherm verschijnt over het Acrobat-venster

Op Mac OS wordt een leeg venster weergegeven over het Acrobat-toepassingsvenster, en u kunt Acrobat niet sluiten. Dit probleem doet zich voor op Mac OS-systemen met dubbele monitors, waarbij een van de monitors een Retina-display heeft.

Oplossingen

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de Esc-toets met het lege scherm geactiveerd.
  • Ontkoppel de tweede monitor en start Acrobat opnieuw.

Aanvullende informatie

Bij een set-up met twee monitors waarbij de tweede monitor niet-High DPI is en de primaire monitor heeft een Retina-display, wordt het Acrobat-dialoogvenster vervormd weergegeven en kan de gebruiker het niet sluiten. Dit wekt de indruk dat Acrobat/Reader is vastgelopen.

Sluit een niet-HiDPI-computer aan op een HiDPI-computer en start Acrobat op de HiDPI-computer. Start een willekeurig Acrobat-dialoogvenster (CEF) en verplaats het venster naar de niet-HiDPI-computer. Het dialoogvenster wordt vervormd weergegeven.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online