Het Microsoft Webbrowser-besturingselement iseen.Net-onderdeel waarmee ontwikkelaars formulieren kunnen maken die door webpagina's kunnen navigeren.Als bijkomend effect van dit besturingselement kan het ook worden gebruikt om PDF-bestanden weer te geven in het formulierAcroPDF.dllmiddel van de AcroPDF.dll.

Dergelijk gebruik van deAcroPDF.dllwordt niet aanbevolen of ondersteund door Adobe, en ontwikkelaars die een dergelijke oplossing implementeren om PDF-bestanden in hun toepassing weer te geven, kunnen onverwachte problemen ondervinden.

Rechtstreekse insluiting van het AcroPDF-besturingselement in het formulier zelf wordt ondersteund en wordt beschreven in de Acrobat SDK. Raadpleeg het hoofdstuk Acrobat Interapplication Communcation (Communicatie tussen Acrobat-toepassingen) en met name de beschrijving van het object AxAcroPDF in de Interapplication Communication API-referentie. Dit mechanisme wordt zowel in Acrobat als in Reader ondersteund.

Acrobat staat andere manieren toe om PDF's beschikbaar te stellen in uw eigen toepassingen. Deze manieren worden ook in de Acrobat SDK beschreven. U vindt ze hier.