PDF-toepassingen die met VB6 zijn gemaakt, werken niet met Acrobat 11.0.07.

De 11.0.07-update levert 64-bits ondersteuning via afzonderlijke 32-bits en 64-bits DLL's, en de implementatie volgt Microsoft-richtlijnen. Aangezien VB 6.x geen 64-bits ondersteuning biedt, werken toepassingen die met de VB6-omgeving zijn gebouwd, niet langer.

Tussenoplossingen

De volgende opties zijn beschikbaar:

• Werk bij naar een nieuwere IDE of latere versie van Visual Basic die ondersteuning biedt voor 64-bits DLL's.
  • Als u eerder toepassingen als 32-bits hebt ontworpen omdat de AcroPDF.dll 32-bits was en u gebruikt Visual Studio 2005 of later, verifieert u dat uw instelling voor Visual Studio Platform Target Any CPU is (de standaardinstelling). Any CPU betekent dat de assembly systeemeigen op de huidige CPU kan worden uitgevoerd. Dat wil zeggen, als 64-bits op een 64-bits computer en 32-bits op een 32-bits computer.
  • Als u de eindgebruikeromgeving beheert, moet u computers niet bijwerken naar 11.0.07 tot u uw toepassing met de juiste instellingen hebt gebouwd.
  • Bouw uw toepassing zodanig dat de webbrowser het laden van de Acrobat- of Reader-invoegtoepassing beheert, in plaats van de DLL rechtstreeks aan te roepen. Raadpleeg de forumthread voor enkele suggesties.

Aanvullende informatie

De softwarewereld kent steeds meer 64-bits toepassingen, en het komt steeds vaker voor dat 64-bits invoegtoepassingen en ondersteuning zijn vereist. Houd rekening met het volgende: