Läs om hur du loggar in på och förflyttar dig i Adobe Photoshop Lightroom CC-appen för mobila enheter, ordnar och redigerar dina samlingar, delar dina samlingar på webben och sparar foton på enheten när du har redigerat dem. Läs om hur du använder gränssnittet för att ta foton till att ta foton med Raw-format, komponera foton med hjälp av överlägg, använder olika effekter på kameran och mer.

Obs!

Hjälpen för Photoshop Lightroom Classic CC (tidigare Lightroom CC) visas.
Inte din version? Du kan visa hjälpen för nya Photoshop Lightroom CC.