Mobile Link is beëindigd | Acrobat en Reader

Op 12 juli 2016 wordt Mobile Link in Acrobat en Adobe Reader beëindigd. De functie wordt uit de gebruikersinterface verwijderd in de update van juli 2016.

Lees de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze plaatsen in het communityforum.

Veelgestelde vragen

Links naar uw bestanden zijn nog steeds beschikbaar in de lijst met recente bestanden. U kunt u ook aanmelden bij Adobe Document Cloud om uw geüploade bestanden te zien.

Nadat Mobile Link is beëindigd, worden bestanden die u bekijkt in Acrobat of Reader niet meer automatisch naar Adobe Document Cloud geüpload. Uw recente bestanden zijn echter nog steeds beschikbaar en u kunt ze nog steeds vanuit uw lijst met recente bestanden openen. PDF's die u hebt opgeslagen in Document Cloud of partnersites voor online opslag, zijn nog steeds beschikbaar en u kunt ze openen vanuit Acrobat of Reader.

Ja. Mobile Link uploadt niet langer bestanden die u opent in Acrobat of Reader, maar u kunt nog steeds uw bestanden eenvoudig opslaan en bewaren in Document Cloud. En u kunt vanaf elk apparaat bij uw bestanden in Document Cloud wanneer u bent aangemeld bij Acrobat of Reader.

U kunt de functie Opslaan naar Document Cloud in Acrobat of Reader gebruiken om een bestand naar Document Cloud op te slaan zodat dit op verschillende apparaten beschikbaar is. De bestanden die u op deze manier opslaat in Document Cloud, worden weergegeven in de lijst met recente bestanden in Acrobat of Reader op alle aangemelde apparaten.

De bestanden in uw lijst met recente bestanden blijven ongewijzigd op 12 juli 2016. PDF's die u 60 dagen niet hebt bekeken, worden niet beschouwd als recent en worden net als voorheen uit de lijst met recente bestanden verwijderd.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?