Als u niet langer de installatiemedia van Acrobat 2017 hebt, kunt u vervangende installatieprogramma's vanaf deze pagina downloaden.

U hebt uw Acrobat 2017-serienummer nodig om de installatie te voltooien.

Opmerking:

Als u wilt weten wat de serienummers zijn van uw geregistreerde producten, meldt u zich aan bij uw Adobe ID-account. Of raadpleeg Uw serienummer zoeken.

Klik op de gepaste downloadlink hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Acrobat Pro 2017

Voor Windows Voor Mac OS
Downloaden (701 MB, meertalig installatieprogramma*) Downloaden (746 MB, meertalig installatieprogramma*)

Acrobat Standard 2017

Voor Windows Voor Mac OS
Downloaden (701 MB, meertalig installatieprogramma*) Niet beschikbaar

* Meertalig installatieprogramma; klik hier voor een lijst met ondersteunde talen

UE Engels

IE Engels

Frans

Frans (Canadees)

Duits

Japans

Spaans

NA Spaans

Italiaans

Nederlands

Zweeds

Chinees traditioneel

Koreaans

Tsjechisch

Pools

Russisch