Leren en ondersteuning voor Adobe Fresco

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in Fresco. 

Aan de slag

Installeer de toepassing, leer de basisbeginselen en start uw project.

Aan de slag

Zelfstudies

Hier vind je tutorials voor beginners en experts om uw vaardigheden uit te breiden.

Tutorials

Handboek

Snelle antwoorden en stapsgewijze instructies.

Handboek


Tips voor het oplossen van problemen en Help

Adobe Fresco is beschikbaar voor Windows en iOS.

Fresco is beschikbaar op iPad, iPhone en Windows. Ga naar Instellingen > Algemeen > Over om het modelnummer van uw apparaat in Fresco te achterhalen.

Raadpleeg de Adobe Fresco-systeemvereisten voor meer informatie over ondersteunde apparaten en specificaties. 

Adobe Fresco is beschikbaar als freemium-model - u begint met een gratis startersabonnement en upgradet vervolgens naar een betaalde versie voor toegang tot de premiumfuncties. 

Als u een van de volgende abonnementen neemt, krijgt u toegang tot de premiumfuncties van Adobe Fresco:

  • Adobe Design Mobile-bundelabonnement
  • Adobe Fresco-abonnement voor één app
  • Adobe Photoshop-abonnement voor één app
  • Adobe Creative Cloud-abonnement voor alle apps

Raadpleeg Hoe voer ik een upgrade uit naar een betaald Adobe Fresco-abonnement? voor meer informatie. 

Adobe Fresco is een app waarmee u kunt tekenen en schilderen met de nieuwste digitale pennen en aanraakapparaten. Iedereen met een passie voor illustreren zal weg zijn van de handige reeks aquarel- en olieverfpenselen, die door Sensei aangestuurd worden. Wij noemen ze live penselen. Lees meer over Adobe Fresco en zie wat u kunt maken met deze krachtige, maar gebruiksvriendelijke app.

Adobe Fresco is beschikbaar voor iPhone, iPad en Microsoft Surface Pro-apparaten voor Windows: 

Photoshop op iPad is vooral handig voor creatieve beeldbewerking en retoucheren op pixelniveau onderweg.

Adobe Fresco is een teken- en schilderapp met krachtige pixel-, vector-, aquarel- en olieverfpenselen gebruiken om uw verbeelding tot leven te brengen. Adobe Fresco heeft de kracht van de Photoshop-schilderengine.

Ja! U kunt Fresco-documenten importeren in andere toepassingen zoals Photoshop en Illustrator. Raadpleeg Adobe Fresco en Photoshop en Adobe Fresco en Illustrator als u illustraties wilt delen tussen Adobe Fresco en andere Adobe-producten.

Als u zich op een willekeurige platform (iOS of Windows) abonneert op Adobe Fresco, krijgt u toegang tot Photoshop op de iPad. En omgekeerd geldt dat als u geabonneerd bent op Photoshop op iPad, u toegang tot Adobe Fresco op elk willekeurig platform. Met clouddocumenten kunt u ook naadloos werken in Photoshop op desktop, Photoshop op iPad en Fresco. 

Ja, livestreaming is beschikbaar in Fresco. Zie Livestreamen vanuit Fresco voor livestreamen rechtstreeks vanaf uw canvas. Lees dit Behance-artikel voor een volledige lijst met vragen en antwoorden over livestreaming.

Als u het startersabonnement van Adobe Fresco hebt, neemt u een betaald abonnement voor meer opslag. Als u een betaald abonnement hebt en geen opslagruimte meer hebt, kunt u meer opslagruimte kopen. Zie Uw cloudopslag upgraden voor meer informatie.

Dit probleem kan optreden als u onvoldoende rechten hebt voor de cachemap van Creative Cloud-bibliotheken. Zie Geen toegang tot geïmporteerde penselen in Fresco voor meer informatie en een tijdelijke oplossing.

Dit probleem treedt op wanneer u de penseelinstellingen wijzigt op Windows-apparaten die een grafische kaart van GeForce Experience gebruiken. Zie Adobe Fresco crasht op Windows-apparaten voor meer informatie en een tijdelijke oplossing. 

  1. Meld u aan bij uw Adobe-account.
  2. Selecteer Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de aanwijzingen op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative Cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Adobe-proefversie of -abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Community

Neem deel aan het gesprek

Populaire verwante subforums