Pokud jste nakoupili u společnosti Adobe, přečtěte si, jak zrušit plán nebo bezplatnou zkušební dobu. Pokud jste nakoupili jinde, kontaktujte přímo daný obchod.

Jak zrušit zkušební verzi nebo předplatné


Zkušební verzi nebo plán pro jednotlivce (koupený od společnosti Adobe) můžete zrušit na stránce svého účtu Adobe. 

  Přihlaste se na stránce https://account.adobe.com/plans.

Přihlášení k účtu Adobe

Klikněte na tlačítko Spravovat plán nebo Zobrazit plán u plánu, který chcete zrušit.

Klikněte na Spravovat plán nebo Zobrazit plán.

V části Informace o plánu klikněte na Zrušit plán.

Klikněte na možnost Zrušit plán.

 Tlačítko Zrušit plán není vidět? Tato možnost není k dispozici, pokud vaši platbu zrovna zpracováváme nebo s ní byl nějaký problém. Zkuste to během 24 hodin znovu.

   Uveďte důvod zrušení a klikněte na tlačítko Pokračovat.

Vyberte důvod zrušení.

  Dokončete zrušení podle pokynů na obrazovce. 

Zrušení plánu pro týmy

Chcete‑li zrušit předplatné pro týmy, kontaktujte nás.

Zrušení a vrácení peněz

Vrácení peněz závisí na tom, kdy zrušení provedete a jaký typ předplatného jste zakoupili. U většiny plánů získáte plnou náhradu, pokud je zrušíte do 14 dnů od počátečního nákupu. Zjistěte, zda vám při zrušení něco vrátíme.

Co se stane, když svoje předplatné služby Creative Cloud zruším?

Po zrušení předplatného služby Creative Cloud už nebudete mít přístup ke svým aplikacím Creative Cloud ani k většině služeb, které v něm byly zahrnuty.

Po zrušení předplatného služby Creative Cloud budete moct dál využívat výhody bezplatného členství.

Po zrušení bude velikost vašeho cloudového úložiště omezena na 2 GB. Pokud využíváte více místa, než dovoluje váš limit úložiště, máte 90 dnů na to, abyste místo nad limit uvolnili. Po 90 dnech můžete ztratit přístup k některým nebo ke všem souborům uloženým na serverech Creative Cloud. Chcete-li zjistit informace o svém úložišti, přečtěte si článek Jak zjistím, jakou kapacitu úložiště využívám?

Pokud jste si práci uložili na počítač, máte ze svého zařízení k příslušným souborům dál přístup.

Společnost Adobe uchová vaše původní obrázky jeden rok po ukončení členství. Během této doby můžete aplikaci Lightroom dál spouštět a stahovat z našich cloudových služeb své původní soubory.

Všechny fotografie vám zůstanou na pevném disku a budete je moci otevřít pomocí aplikace Lightroom pro stolní počítače. Fotky můžete dál importovat a organizovat a upravené je exportovat, publikovat, tisknout, umísťovat na web nebo používat v prezentacích. Po skončení členství přijdete o přístup k modulům pro vyvolávání a map a také k aplikaci Lightroom for mobile.