Visse enheder genkendes ikke i Bridge

På Mac OS X 10.11.x, Bridge CC og Bridge CC 2015 genkender ikke de følgende typer enheder:

• Tilsluttede enheder (såsom kameraer eller Android-baserede enheder) i PTP (Picture Transfer Protocol)- eller MTP (Media Transfer Protocol)-tilstand
  • Apple-enheder såsom iPad eller iPhone

Påvirkede versioner

Adobe Bridge CC og Bridge CC 2015

Operativsystem

Mac OS X 10.11

Løsning

Dette problem er blevet rettet i Bridge CC 2017. Fra udgivelsen Bridge CC 2017 version 7.0 genkendes alle enheder nu af Adobe Photo Downloader.

Sådan løser du problemet:

• Opdater til den nyeste version af Bridge. Vælg Hjælp > Opdateringer for at søge efter opdateringer i Bridge CC. Se Opdater Creative Cloud-apps for at vide, hvordan din app opdateres.
  • Download den nyeste version af Adobe Bridge CC 2017. Du kan downloade på http://www.adobe.com/dk/products/bridge.html. Du skal bruge loginoplysningerne til dit Adobe ID for at fortsætte.

Du kan få detaljerede oplysninger om import af fotos fra en tilsluttet enhed vha. Adobe Bridge i Import af fotos fra et digitalt kamera, en kortlæser eller en mobilenhed vha. Photo Downloader.