I Bridge CC 2015/2017 photoshop og Illustrator-muligheder kommer ikke til syne i Tools-menuen og Sted-muligheder.

• Tools > Photoshop og Tool > Illustrator-muligheder mangler.
  • Når du vælger et billede, Fil > Sted > I Photoshop ogFil > Sted > I Illustrator-muligheder mangler.

Berørte produktversioner

• Adobe Bridge CC 2017 med Adobe Photoshop CC 2015.x og Adobe Illustrator CC 2015.x
  • Adobe Bridge CC 2015 med Adobe Photoshop CC 2017 og Adobe Illustrator CC 2017

Løsning

Dette problem opstår i de følgende scenarier:

• Når du bruger CC (2015) versioner af Adobe Photoshop og Adobe Illustrator med Adobe Bridge CC (2017).
  • Når du bruger CC (2017) versioner af Adobe Photoshop og Adobe Illustrator med Adobe Bridge CC (2015).

For at løse dette problem opdateres Adobe Bridge, Photoshop, og Illustrator til de seneste CC (2017) versioner. For detaljer se Tjek for app-opdateringer.