Løsning af fejl 131 under opdatering af Creative Cloud-computerappen

Får du fejlkode 131, når du prøver at opdatere Creative Cloud-computerappen? Prøv nedenstående trin.

Hvorfor får jeg fejl 131 i Creative Cloud-computerappen?

Hvis fejl 131 opstår, vises en af følgende fejlmeddelelser muligvis i Creative Cloud-computerappen:

• Kan ikke synkronisere. Installer synkroniseringskomponenterne, og prøv igen. Fejlkode: 131
  • Der opstod problemer under opdateringen af Creative Cloud. Fejlkode: 131
  • Creative Cloud-opdatering mislykkedes. Appen kunne ikke opdateres. Fejlkode: 131
Fejlkode 131

Fejl 131 i Creative Cloud-computerappen

Fejl 131 i Creative Cloud-computerappen

Fejl 131 angiver, at du skal lukke visse Creative Cloud-baggrundsprocesser (Adobe Content Synchronizer*, CCLibrary, Creative Cloud Content Manager og Node), før du kan fortsætte med opdateringen af Creative Cloud-computerappen.

*Adobe Content Synchronizer hed tidligere CoreSync.

Hvordan løser jeg fejl 131?

Fejl 131 kan løses ved at lukke følgende Creative Cloud-baggrundsprocesser:

• Creative Cloud Content Manager
  • CCLibrary
  • Adobe Content Synchronizer
  • Node

Du kan læse om, hvordan disse baggrundsprocesser lukkes, i dokumentationen til dit operativsystem.

1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.

TaskMan

2. (Bemærk) Vælg Flere detaljer, hvis Jobliste ikke er fuldt udvidet.

Klik på Flere oplysninger

3. På fanen Detaljer skal du vælge Creative Cloud Content Manager. Vælg derefter Afslut job.

Afslut job knyttet til en baggrundsproces

4. Gentag trin 3 for CCLibraryAdobe Content Synchronizer og Node.

5. Prøv at opdatere Creative Cloud for computerappen igen.

1. I Finder skal du vælge  > Hjælpeprogrammer.

Vælg Gå > Hjælpeprogrammer

2. Dobbeltklik på programmet Aktivitetsovervågning.

Aktivitetsovervågning

3. Skriv Creative Cloud Content Manager i søgefeltet øverst til højre.

Søgefelt
    Luk Creative Cloud Content Manager

4. Dobbeltklik på Creative Cloud Content Manager på listen, og vælg Afslut.

Afslut vindue

5. Vælg Afbryd.

Tving processen til at lukke

6. Gentag trin 3 til 5 for Adobe Content SynchronizerCCLibrary og Node.

7. Prøv at opdatere Creative Cloud for skrivebord-appen igen.