Løsning af fejl 131 under opdatering af Creative Cloud-klientprogrammet

Får du fejlkode 131, når du prøver at opdatere Creative Cloud-klientprogrammet? Prøv nedenstående trin.

Hvorfor får jeg fejl 131 i Creative Cloud-klientprogrammet?

Når fejl 131 opstår, får du også følgende fejlmeddelelser i Creative Cloud-klientprogrammet:

• Kan ikke synkronisere. Installer synkroniseringskomponenterne, og prøv igen. Fejlkode 131
  • Der opstod problemer under opdateringen af Creative Cloud. Fejlkode 131
  • Creative Cloud-opdatering mislykkedes. Appen kunne ikke opdateres. Fejlkode 131
Fejlkode 131

Fejl 131 i Creative Cloud-klientprogrammet

Fejl 131 i Creative Cloud-klientprogrammet

Fejl 131 angiver, at nogle Creative Cloud-baggrundsprocesser (CoreSync, CCLibrary, CCXProcess og Node) skal lukkes for at kunne fortsætte med opdateringen af Creative Cloud-klientprogrammet.

Hvordan løser jeg fejl 131?

Fejl 131 kan løses ved at lukke følgende Creative Cloud-baggrundsprocesser:

• CCXProcess
  • CCLibrary
  • CoreSync
  • Node

Du kan læse om, hvordan disse baggrundsprocesser lukkes, i dokumentationen til dit operativsystem.

1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.

2. (Bemærk) Vælg Flere detaljer, hvis Jobliste ikke er fuldt udvidet.

Klik på Flere oplysninger

3. Vælg CCXProcess på fanen Detaljer. Vælg derefter Afslut job.

Afslut job knyttet til en baggrundsproces

4. Gentag trin 3 for CCLibraryCoreSync og Node.

5. Prøv at opdatere Creative Cloud-klientprogrammet igen.

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Finder.

Vælg Gå > Hjælpeprogrammer

2. Dobbeltklik på programmet Aktivitetsovervågning.

Aktivitetsovervågning

3. Indtast CCXProcess i søgefeltet i øverste højre hjørne i vinduet Aktivitetsovervågning

Søgefelt
    Luk CCX Process

4. Dobbeltklik på CCXProcess på listen, og vælg Afslut i procesvinduet.

Afslut vindue

5. Vælg Afbryd.

Tving processen til at lukke

6. Gentag trin 3 til 5 for Core Sync og CCLibrary.

7. Prøv at opdatere Creative Cloud-klientprogrammet igen.