Når du prøver at logge ind på Creative Cloud programmet efter at have opdateret CC skrivebordsprogrammet, modtager du en "Ukendt serverfejl" meddelelse.

Ukendt serverfejl

Løsninger

Løsning 1: Opdater til den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

CC skrivebordsprogrammet version 1.0.0.183 og senere inkluderer en opdatering, der løser dette problem for de fleste brugere. I de fleste tilfælde hentes og installeres opdateringen automatisk i Creative Cloud, når du logger på. Hvis det ikke er muligt at logge på via Creative Cloud-programmet, skal du gøre følgende:

1. Gå til http://www.adobe.com/dk/creativecloud/desktop-app.html.
  2. Log på med det Adobe-id, som er knyttet til din Creative Cloud-konto - tryk på Log ind-linket i det øverste højre hjørne på siden, og følg vejledningen på skærmen.
  3. Download, og installér den seneste version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet - tryk på knappen Download i det øverste højre hjørne på siden, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og log ind.

Løsning 2: Slet brugerens cachelagrede login-oplysninger

1. Luk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Gå til mappen OOBE.
    Windows: [System drive]:\Users\[user name]\AppData\Local\Adobe\OOBE
    Mac OS: /Users/[user name]/Library/Application Support/Adobe/OOBE
  3. Slet filen opm.db.
  4. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 3: Geninstallér Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og slet brugerens cachelagrede login-oplysninger

1. Afinstallér Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
    • Windows
    1. Åbn Windows Kontrolpanel > Programmer og Funktioner.
    2. Vælg Adobe Creative Cloud, og klik på Fjern/rediger.
    3. Følg vejledningen på skærmen.
    • Mac OS
    1. Åbn Finder og gå til /Programmer/Hjælpeprogrammer/Adobe Installers.
    2. Dobbeltklik på Adobe Creative Cloud for at afinstallere.
    3. Følg vejledningen på skærmen.
  2. Gentag trinnene i Løsning 2 for at rengøre cachelagrede login-oplysninger.
  3. Gentag vejledningen fra løsning 1 for at geninstallere den seneste version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  4. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Yderligere oplysninger

Hvis mappen OOBE ikke vises i den angivne placering, skal du ændre systemindstillingerne, så skjulte filer og mapper vises.

Vis skjulte filer, mapper og filtypenavne | Windows XP, Vista, Windows 7, 8
Få adgang til skjulte biblioteksfiler | Mac OS 10.7 og senere