Læring og inspiration i appen

Er du ny bruger af InDesign? Tjek startskærmen (Hjem) for at få vist et praktisk sæt læringsressourcer.

Når du starter InDesign, er den første skærm, du ser, startskærmen, som giver adgang til forskellige læringsressourcer i appen. Du kan bruge disse læringsressourcer til at lære om de grundlæggende elementer i InDesign og komme i gang med dit projekt. Et projekt kan omfatte plakater, løbesedler, brochurer, magasiner, aviser, bøger, e-bøger med mere.

Indholdet på startskærmen er tilpasset efter din fortrolighed med InDesign og din Creative Cloud-medlemsplan.

Startskærm

Panelet Lær: Selvstudier på internettet

Du kan finde en lang række trinvise selvstudier (med eller uden eksempelfiler) ved at klikke på fanen Lær. Disse selvstudier hjælper dig til hurtigt at lære og forstå koncepter og arbejdsforløb samt få tips og tricks.

Panelet Lær

More tutorials

For at få vist en komplet liste over selvstudier skal du klikke på Gå til Adobe.com nederst i panelet Lær.

Har du brug for hjælp, når du arbejder i et dokument?

Du kan også bruge et selvstudium, når du er i gang med et dokument. Klik på følgende ikoner for at navigere mellem dokumentet og startskærmen.

Start: Åbner startskærmen fra dokumentet.

Startskærm

Tasten Tilbage eller Esc: Åbner dokumentet fra startskærmen.

Knappen Tilbage

Kan du ikke finde et selvstudium om et bestemt emne i panelet Lær?

Søg efter emnet på tværs af forskellige Adobe-supportplatforme, og kontrollér følgende faner for at se resultaterne:

• Hjælp: Viser det matchende indhold for selvstudier, hjælpeartikler og community-tråde. Du kan klikke på Vis i Help Center for at åbne dem på en webside.
  • Stock: Viser de matchende billeder, aktiver og skabeloner (.ps-, .ai-filer) fra Adobe Stock.
  • Dit arbejde: Viser dine seneste InDesign-filer (.indd, .idml, .indt) og filer, der er tilgængelige i Creative Cloud-filer, hvis deres filnavn stemmer overens med den søgte streng.

Bemærk: Alle disse søgninger udføres efter navn eller titel på materialet, ikke på indholdet.

Creative Cloud-søgning

Tip

For at udføre en hurtigere søgning skal du vælge en søgeforespørgsel fra søgeforslag og historik.

Vil du ikke starte med et tomt lærred? Så brug færdige skabeloner.

For at hjælpe dig med at oprette nye dokumenter hurtigt finder du et praktisk sæt med dokumentformater på startskærmen til populære arbejdsgange såsom visitkort og brochurer.

Dokumentformat

Deltag i samtalen

Ask the community

Hvis du har flere ressourcer, som dine med-designere kan henvise til, kan du dele dem på Adobe InDesign Community. Vi vil meget gerne høre fra dig!